Închide meniul

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

Alex Masgras Publicat: 11 august 2024, 10:08

Reclamă
Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: "Acesta este visul meu"

Ana Bărbosu, la Jocurile Olimpice 2024 / Profimedia

Ana Bărbosu a avut un mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS. Gimnasta din România este medaliata cu bronz din finala de la sol de la Jocurile Olimpice 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

TAS a decis că americanca Jordan Chiles a depus contestația din finala de la sol după timpul regulamentar, revenind astfel la nota inițială. Ana Bărbosu a încheiat pe locul 3, Sabrina Voinea pe locul 4, în timp ce Chiles s-a clasat pe locul 5.

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

Vestea nu a fost primită ușor de Sabrina Voinea și Jordan Chiles. Dacă românca spera să aibă și ea câștig de cauză în urma contestației depuse la TAS, pentru americancă a fost un adevărat șoc pierderea medaliei de la sol.

Ana Bărbosu nu le-a uitat pe cele două gimnaste și le-a trimis un mesaj de susținere. Mai mult, Bărbosu își dorește ca la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice, din 2028, la Los Angeles, cele trei gimnaste să urce împreună pe podium:

„Sabrina, Jordan, gândurile mele se îndreaptă către voi. Știu foarte bine că doare, pentru că am trecut prin aceleași stări. Dar vă cunosc și sunt sigură că veți avea forța să reveniți și mai puternice.

Reclamă
Reclamă 4

Sper din tot sufletul ca la următoarele Jocuri Olimpice să ne aflăm pe același podium. Ăsta e visul meu.

Sunt mândră că am reușit să readuc România pe un podium olimpic. Sper că am bucurat toți românii. Le mulțumesc pentru dragul pe care mi l-au arătat!”, a fost mesajul Anei Bărbosu, potrivit golazo.ro.

Pe cine au dat vina americanii, după ce Jordan Chiles a rămas fără medalie de bronz

S-a aflat pe cine au dat vina americanii, după ce Jordan Chiles a rămas fără medalie de bronz. Aceştia au transmis un mesaj ferm şi au tras-o la răspundere pe antrenoarea gimnastei, anume Cecile Landi.

Reclamă

Jordan Chiles a depus contestaţia în finala de la sol, iar pe moment, arbitrii i-au acordat o notă mai mare decât cea primită de Ana Maria Bărbosu. Ulterior, după apelul făcut la TAS, judecătorii de la Lausanne au anulat rezultatul contestaţiei americanei, pe motiv că aceasta a fost depusă cu patru secunde mai târziu, decât prevede timpul regulamentar, de un minut.

„Ignoranța lui Cecile Landi a costat-o pe Jordan Chiles bronzul olimpic în controversa aprinsă din gimnastică.

Cecile Landi a făcut o greșeală care a costat-o o medalie olimpică pe Team SUA. Landi, care este antrenoarea principală a gimnastelor este privită drept una dintre cele mai bune antrenoare din toate timpurile. Totuși, când s-a adâncit controversa în privința lui Jordan Chiles, s-a descoperit că Landi a comis o greșeală. Potrivit regulamentului IOC, o gimnastă are la dispoziție 3-4 minute să depună o contestație.

Totuși, regulamentul se schimbă în privința ultimei gimnaste care participă. Acestea au la dispoziție doar un minut pentru a contesta scorul juriului. Aici a greșit Cecile Landi.

Potrivit comunicatului TAS, s-a descoperit faptul că Chiles a întârziat cu patru secunde la depunerea contestației. Pentru cei neinițiați, o contestație poate fi depusă doar de antrenorul acreditat, care, în acest caz, a fost Cecile Landi. Se pare că a calculat greșit și a întârziat patru secunde”, au notat americanii de la essentiallysports.com.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:50

„Nu sunt aici pentru bârfe!” Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și