Închide meniul

David Popovici, mare favorit să cucerească medalia de aur! Ce cote oferă casele de pariuri pentru victoria românului

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2024, 9:45

Reclamă
David Popovici, mare favorit să cucerească medalia de aur! Ce cote oferă casele de pariuri pentru victoria românului

David Popovici, mare favorit să cucerească medalia de aur!

David Popovici la Paris / Profimedia Images

David Popovici e mare favorit să cucerească medalia de aur! Înainte de finala de la 200 de metri liber, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 21:40, casele de pariuri oferă cote foarte mici pentru victoria românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici va pleca în finala de la 200 de metri liber de pe cel mai bun culoar, cel cu numărul 4, după ce a avut cel mai bun timp din semifinale. 1:44:53 a fost timpul înotătorului român în cea de a doua semifinală. Surprinzător, americanul Luke Hobson a câştigat prima semifinală.

David Popovici, mare favorit să cucerească medalia de aur! Ce cote oferă casele de pariuri pentru victoria românului

Betano oferă o cotă de numai 1.15 pentru victoria lui David Popovici în finala de la 200 de metri liber. Următorii favoriţi sunt americanul Luke Hobson şi germanul Lukas Martens, care au o cotă de 12 la victorie.

Duncan Scott şi Matt Richards au o cotă de 20 la victorie, în timp ce lituanianul Danas Rapsys, care a avut al doilea timp din serii, după David Popovici, are o cotă de 30 la victorie.

Superbet oferă o cotă de 1.18 pentru victoria lui David Popovici în finala de la 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice.

Reclamă
Reclamă 4

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp, a venit după o altă cursă fantastică făcută de înotătorul român în semifinale. Marea finală în care David Popovici este favorit la medalia de aur este luni, de la 21:40.

Sunt foarte mulţumit. Singurul obiectiv pe care îl aveam pentru astăzi era să mă calific către următoarea etapă. Acum m-am calificat în finală… şi primul… foarte tare! A fost o cursă nu uşoară, dar nu a spus nimeni că trebuie să fie uşor.

Publicul e incredibil. Am mai fost la Jocurile Olimpice, dar în pandemie nu era public. Aşa că mă bucur că văd şi eu acum ce înseamnă publicul de la Jocurile Olimpice cum înotul, care la noi în ţară nu este un sport atât de popular, umple o astfel de arena… hală, este un stadion, de fapt!

Reclamă

Mă şi copleşeşte, mă şi motivează”

Mă şi copleşeşte, mă şi motivează, mă şi sperie, mă şi entuziasmează. E foarte tare!

(Te sperie ceva pe tine?) Bineînţeles. Mă sperie cam aceleaşi lucruri care vă sperie şi pe voi, numai că din fericire am destul de multă experienţă cu concuratul la acest nivel. Deşi sunt om şi mă sperie multe lucruri, înotând la acest nivel simţi că trăieşti. Da, e o frică, dar frica aia te face să simţi că trăieşti cu adevărat. (Mâine vii cu medalia?) Habar n-am, vedem mâine! (n.r. a început să zâmbească)”, a spus David Popovici după calificarea uriaşă în finala de la 200 de metri liber.

Alături de David Popovici, s-au mai calificat britanicul Duncan Scott, americanul Luke Hobson, germanul Lukas Maertens, australianul Maximillian Giuliani, lituanianul Danas Rapsys, britanicul Matthew Richards şi japonezul Katsuhiro Matsumoto. Finala va avea loc luni, de la ora 21.43.

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El va împlini 20 de ani la 15 septembrie.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

Ovidiu Ionescu, eliminat din competiţia de simplu masculin, la Jocurile Olimpice! Românul, învins de croatul Andrej Gacina

12:48

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

12:41

Echipajul de patru vâsle masculin a obţinut locul 5 în calificări şi a ratat finala A de la Jocurile Olimpice

12:05

Edi Iordănescu a răbufnit la adresa contestatarilor: „Pe mulţi, succesul României i-a iritat”. Clarificările fostului selecţioner

11:47

Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea meciului cu Maccabi Tel Aviv (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

11:43

Mircea Lucescu împlineşte luni 79 de ani. Mesajul FRF pentru cel mai titrat antrenor român

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și