Închide meniul

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2024, 22:21

Reclamă
Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

Profimedia

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp. Marea finală în care David Popovici este favorit la medalia de aur este luni, de la 21:40.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp: 1:44:53. Popovici va pleca în marea finală de pe culoarul 4, cel al favoritului.

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

Sunt foarte mulţumit. Singurul obiectiv pe care îl aveam pentru astăzi era să mă calific către următoarea etapă. Acum m-am calificat în finală… şi primul… foarte tare! A fost o cursă nu uşoară, dar nu a spus nimeni că trebuie să fie uşor.

Publicul e incredibil. Am mai fost la Jocurile Olimpice, dar în pandemie nu era public. Aşa că mă bucur că văd şi eu acum ce înseamnă publicul de la Jocurile Olimpice cum înotul, care la noi în ţară nu este un sport atât de popular, umple o astfel de arena… hală, este un stadion, de fapt!

Mă şi copleşeşte, mă şi motivează, mă şi sperie, mă şi entuziasmează. E foarte tare!

Reclamă
Reclamă 4

(Te sperie ceva pe tine?) Bineînţeles. Mă sperie cam aceleaşi lucruri care vă sperie şi pe voi, numai că din fericire am destul de multă experienţă cu concuratul la acest nivel. Deşi sunt om şi mă sperie multe lucruri, înotând la acest nivel simţi că trăieşti. Da, e o frică, dar frica aia te face să simţi că trăieşti cu adevărat. (Mâine vii cu medalia?) Habar n-am, vedem mâine! (n.r. a început să zâmbească)„, a spus David Popovici după calificarea uriaşă în finala de la 200 de metri liber.

Alături de David Popovici, s-au mai calificat britanicul Duncan Scott, americanul Luke Hobson, germanul Lukas Maertens, australianul Maximillian Giuliani, lituanianul Danas Rapsys, britanicul Matthew Richards şi japonezul Katsuhiro Matsumoto. Finala va avea loc luni, de la ora 21.43.

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El va împlini 20 de ani la 15 septembrie.

Reclamă

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 29 iul.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”

0:09 29 iul.

România – Grecia 7-14. Naţionala României de polo, debut cu stângul la Jocurile Olimpice 2024

0:01 29 iul.

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

23:55

Ce performanţă pentru gimnastica din România la JO 2024! Calificare în finala feminină pe echipe şi alte trei finale individuale

23:54

EXCLUSIVAlex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Vom aduce calificarea!”

23:42

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și