Închide meniul
Foto

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2024, 0:40

Reclamă
Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024 - Profimedia Images

Nadia Comăneci a oferit imagini colosale la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Uriaşa campioană a României a dus torţa olimpică, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei patru au adus torţa olimpică pe Sena, cu o bărcuţă, şi i-au predat-o lui Amelie Mauresmo. Au fost imagini de neuitat cu cei patru monumentali campioni ai tenisului, atletismului şi gimnasticii.

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024

„Zeii Olimpului”, au scris pe X cei de la Jogos Olímpicos, în timp ce Eurosport Franţa a notat: „Carl Lewis, Rafael Nadal, Nadia Comaneci, Serena Williams, o distribuţie de vis”.

„Este o imagine memorabilă, pentru istoria sportului şi a Jocurilor Olimpice. Rafael Nadal, Serena Williams, Nadia Comaneci şi Carl Lewis duc torţa olimpică”, au notat şi cei de la EFE Deportes.

Reclamă
Reclamă 4

Înainte de a ajunge la cei patru, Zinedine Zidane a fost cel care a purtat flacăra olimpică, pe care i-a predat-o matadorului spaniol, cel care s-a impus de 14 ori la Roland Garros, locul unde se vor disputa meciurile pentru medaliile din tenis.

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024

Nadia Comăneci este încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris. Prima gimnastă din istorie care a obţinut nota 10 este convinsă că delegaţia României se va descurca onorabil la acestă ediţie.

Reclamă

„După două ediţii în care nu am reuşit să ne calificăm, mă bucur că suntem aici, la această Olimpiadă. Pentru că sărbătorim 100 de ani, revenind aici la Paris. Fetele sunt pregătite, sper să aibă un concurs fără greşeli, fără emoţii, pentru că de fapt asta este problema mare, emoţiile.

Şi sper să vedem ceva finale, eu zic că avem şanse la finale. Cred eu că avem şanse şi la medalie, la bârnă, ştiţi că bârna este loz în plic”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, Nadia Comăneci are mare încredere în David Popovici şi în cei de la canotaj, în ceea ce priveşte medaliile:

„Nu mă pot pronunţa în privinţa numărului de medalii, dar ştiu că avem şanse la înot, cu David Popovici. Ştiu că, de asemenea, canotajul are şanse multe la medalii, şi apoi vom vedea ce mai apare. Eu am încredere în România, prin prezenţa numeroasă.

Am înţeles că sportivii de la canotaj sunt cei mai mulţi, este o participare frumoasă şi trebuie să sărbătorim acest lucru. Vom fi alături de ei. Succes Team Romania, din toată inima”, a mai spus Nadia Comăneci.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și