Închide meniul
Foto

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024. Victorie zdrobitoare, cu 5-0, în finala competiţiei

Publicat: 26 mai 2024, 19:20

Reclamă
Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024. Victorie zdrobitoare, cu 5-0, în finala competiţiei

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024, după o evoluţie fără greşeală, pe toată durata competiţiei organizate la Năstase & Marica Sports Club Bucureşti, în acest weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În marea finală, colegii noştri au învins Digi Sport cu un sever 5-0. Mai ales dacă ţinem cont că din lotul adversarilor au făcut parte Ionuţ Badea şi Andrei Cristea. A fost 3-0 încă de la pauză, celelalte goluri venind natural în repriza secundă.

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024

Pentru a ajunge în marea finală, Antena 1 a trecut de Metropola TV, cu 10-0. De cealaltă parte, Digi Sport a învins Fanatik, cu 8-1. De specificat că din echipa învinşilor nu au făcut parte vedetele Giani Kiriţă şi Bănel Nicoliţă.

În prima fază, a grupelor, Antena 1 a dispus de Orange TV, cu 3-2 şi de Gazeta Sporturilor, cu 5-4. Astfel, pentru a pune mâna pe trofeu, Antena 1 a obţinut patru victorii în patru meciuri, ultimele două fiind şi fără gol primit.

După cum era de aşteptat, cel mai bun jucător al turneului a făcut parte din echipa învingătoare. Chiar dacă organizatorilor le-a fost extrem de greu să aleagă un singur fotbalist, premiul pentru „Jucătorul Turneului” i-a revenit lui Mihai Zamfir.

Reclamă
Reclamă 4

Lotul Antenei 1 de la Cupa Presei 2024

Astfel, podiumul a fost format Antena 1, Digi Sport şi Fanatik. Ultimii au dispus în meciul pentru medaliile de bronz de Metropola TV, cu 6-5. Felicitări tuturor participanţilor şi ne vedem la anul, când ne vom apăra trofeul!

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:44

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Barcelona e ACUM în AntenaPLAY! Victor Martins s-a impus în cursa de sprint

11:58

Publicaţia L’Equipe, impresionată de suporterii României la meciul cu Belgia: „30.000 de fani entuziaşti şi dezlănţuiţi”

11:50

VIDEOArvid Lindblad a câştigat cursa de Formula 3 de la Barcelona, LIVE în AntenaPLAY! Mari Boya s-a impus în cursa de sprint

11:47

„Nu se vede urât când numărul 10 e rezervă două meciuri la rând?” Răspuns categoric al lui Ianis Hagi, după Belgia – România

11:04

Philip Otele pleacă de la CFR Cluj! Neluţu Varga dă o altă lovitură importantă! Suma pe care o va încasa

10:29

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: „Un coşmar de înfruntat”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și