Închide meniul

Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite. Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuţite

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2023, 12:37 / Actualizat: 20 octombrie 2023, 15:12

Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite. Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuţite

Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite

Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuţite / Antena 1

Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite! Emoții și multă adrenalină, aseară, în Marea Finală a sezonului 12 Chefi la cuțite, care a înregistrat un record de audiență pentru acest sezon al show-ului culinar, atât la nivelul ratingului, cât și al cotei de piață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Janni Alexandridis, din echipa Amanita Regală, a câștigat marele trofeu și premiul de 30.000 de Euro. Presiunea a fost uriaşă, iar meniurile şi execuţiile la superlativ. Banda a glisat aseară pentru ultima dată, aducând răspunsul aşteptat un sezon întreg.

Record de audiență pentru Finala Chefi la cuțite

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, finala Chefi la cuţite, difuzată aseară în intervalul 20:29 – 23:57, s-a impus ca lider incontestabil de audiență pe toate targeturile, marcând recordul de audiență al acestui sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţă. Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, a înregistrat 9.7 puncte de rating și 32.6% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 5.9 puncte de rating şi 20% cotă de piață.

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 9 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, a obținut 5.9 puncte de rating și 16.5% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 8 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a înregistrat 6.2 puncte de rating și 17.9% cotă de piață. În minutul de aur, 20:48, show-ul culinar de la Antena 1 a fost urmărit de peste 1.7 milioane de telespectatori.

Săptămâni în şir, bucătăria a fost locul unor confruntări de excepţie, încununate de o finală magică, încărcată de emoţii şi o întrecere plină de adrenalină la bancurile de lucru. Ioana Dehelean şi Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa Amanita Regală şi Valentin Timofte, cuţitul de aur din echipa Soarelui Răsare, cei trei finaliști ai sezonului 12 au avut de pregătit un meniu à la carte, cu aperitiv, fel principal și desert, fiecare bazându-se pe o echipă formată din foști concurenți ai acestui sezon.

Reclamă

Janni Alexandridis este câștigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite

Alegerea echipei a reprezentat în sine un test de strategie, finaliștii având libertatea de a selecta și concurenți care făcuseră parte din echipe adverse, într-o ordine stabilită însă de Chef Scărlătescu, cel care nu a avut niciun participant în finală. Astfel Ioana a lucrat alături de Maria, Alex Bunea, Raluca şi Ursu, Janni alături de Mariposa, Alex Mihoc, Horia şi Fabian, iar Valentin alături de Mirela, Cosmin Berki, Maryoris şi Habibi.

Vreme de 3 ore şi 30 de minute, cât au avut la dispoziţie pentru a pregăti cele 3 feluri cu care s-au prezentat în faţa juraţilor sezonului 12 Chefi la cuţite, concurenţii au fost purtaţi prin toate stările cu putinţă. Însă la final, juraţii au fost cu toţii de acord: „Sunt printre cele mai bune startere pe care le-am avut în 12 sezoane!”, a dezvăluit chef Dumitrescu, în vreme ce Chef Bontea şi Chef Scărlătescu au completat: „Sunt foarte impresionat de cum au gătit!”, respectiv „Au fost trei meniuri spectaculoase! Una dintre cele mai reuşite finale!”.

După o așteptare copleșitoare a verdictului, victoria i-a revenit lui Janni Alexandridis: concurentul lui Chef Florin Dumitrescu a câştigat marele trofeu şi premiul de 30.000 de Euro. „Am câştigat cel mai mare show de bucătari din România! Iar pentru mine asta înseamnă tot!”, a mai putut să spună Janni, printre lacrimi, aseară, în finala Chefi la Cuţite. Chef Dumitrescu l-a îmbrăţişat: „Bravo, mă băiatule, meriţi! O să ajungi foarte mare! O să auziţi de el mult!”. La rândul lui, Chef Scărlătescu a dezvăluit: „Îl felicit pe Janni, un băiat extraordinar, se vede clar toată bucătăria lui balcanică, dar ceea ce cred eu că a făcut diferenţa e rigurozitatea lui nemţească!”, în vreme ce Chef Bontea a mărturisit: „Din păcate pentru mine, n-a fost Valentin. A câştigat Janni, toţi au fost aproape unii de alţii. Valentin, dragule, pentru mine eşti numărul 1!”.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban, Urban si National

Perioada 18 octombrie 2023

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și