Închide meniul

Anunțul făcut de FRF despre Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Finlanda (azi, 21:45, Antena 1)

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iunie 2022, 8:36

Anunțul făcut de FRF despre Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Finlanda (azi, 21:45, Antena 1)

Anunțul făcut de FRF despre Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Finlanda

Edi Iordănescu, în cadrul unui antrenament / frf.ro

Anunțul făcut de FRF despre Edi Iordănescu este clar! Selecționerul nu va fi demis, indiferent de rezultatele pe care România le va obține în ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, cu Finlanda (azi, 21.45, Antena 1) și cu Muntenegru (14 iunie).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță susține că Edi nu are de ce să își facă griji, chiar dacă debutul său este unul dezastruos, cu un egal și trei înfrângeri în primele patru meciuri pe banca naționalei.

Anunțul făcut de FRF despre Edi Iordănescu

”Nu, nu sunt decisive. În niciun caz. Nu cred că e cazul să se gândească la contract. Contractul e garantat. În ultimii ani am schimbat nu știu câți selecționeri, chiar foarte buni. Trebuie să fim extrem de atenți. De aia spun, să treacă cele patru meciuri și realitatea obiectivă să iasă la suprafață.

Nu cred că poate fi găsită atât de repede o explicație. O să analizez după ce se termină toate cele patru meciuri. Nu mă aventurez pentru ca mâine s-ar putea să mă contrazică foarte mulți. Au fost oameni extrem de obiectivi în analiza jocurilor care au fost, a jucătorilor care au participat”, a spus Stoichiță, citat de digisport.ro.

Edi Iordănescu nu se teme pentru postul de selecționer al României

România a pierdut primele două meciuri din UEFA Nations League. A cedat cu Muntenegru (0-2) şi Bosnia (0-1), însă Edi Iordănescu rămâne optimist. Selecţionerul a transmis că nu se teme pentru postul său.

Reclamă

„Am datoria să mă gândesc la perspectivă, dacă am fi chemat jucători de 36 de ani, ne-ar fi ajutat acum, dar nu pe viitor când vor avea 40 de ani. Dacă mă interesa momentul sau contractul meu, dar m-am gândit în perspectivă. Îi aduceam, ne bazam pe două acţiuni şi îi dădeam deoparte. Nu era corect nici pentru ei. Construiam ceva, dar practic nu mai puteam miza pe ei.

Dacă apelam la jucători de 38 de ani, spuneam cum construim cu asemenea jucători campania pentru Euro 2024, acela fiind obiectivul. Dacă am acceptat acea clauză spune că am încredere. În rest, îmi asum orice, tragem linie şi vedem. Sunt conştient că acea clauză poate să îmi schimbe viitorul. Sunt tânăr şi o pot lua de la capăt.

Sunt afectat, dar nu dezarmat. Am încredere, lucrurile astea mă motivează şi îmi dau putere. Am vorbit cu jucătorii şi le-am spus că dacă lipseşte ceva, sunt dispus să caut soluţii şi în cea mai adâncâ groapă. Nu vreau să fac promisiuni, dar multe din întrebările de azi le veţi adresa şi următorului selecţioner”, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și