Închide meniul

Edi Iordănescu este apărat după debutul dezastruos din Liga Națiunilor: ”Bag mâna în foc pentru el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 iunie 2022, 8:21

Edi Iordănescu este apărat după debutul dezastruos din Liga Națiunilor: ”Bag mâna în foc pentru el”

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu este apărat după debutul dezastruos din Liga Națiunilor, acolo unde România a pierdut primele două meciuri, cu Muntenegru și Bosnia, fără să înscrie nici măcar un gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Lovin e convins că Iordănescu se va impune până la urmă la echipa națională și că va avea și rezultate. De asememea, fostul jucător ”bagă mâna în foc” atunci când susține că nimeni nu îi impune lui Edi jucători în primul 11. Asta în contextul în care zilele acestea ar fi apărut în spațiul public informații că Mihai Stoichiță ia decizii în locul lui Iordănescu.

Edi Iordănescu este apărat după debutul dezastruos din Liga Națiunilor

„E un antrenor pe care-l apreciez, îmi place modul de a gândi. Ştiu cât munceşte şi câtă pasiune pune. E foarte greu să reuşeşti la echipa naţională, în meseria de anternor eşti judecat după rezultate. E esenţial să faci puncte la echipa naţională. Îl văd puţin schimbat, acelaşi sentiment l-am avut şi cu Mirel Rădoi.

Din afară pare că nu sunt stăpânite lucrurile aşa cum ar trebui, că e degringoladă. Vedem că nu ştiu ce schimbare a propus-o Stoichiţă. E clar că, rezultatele spun, până în momentul de faţă a fost dezamăgitor”, a spus Florin Lovin, citat de orangesport.ro.

Florin Lovin îl vede titular incontestabil pe Octavian Popescu la naționala României

Popescu a fost lăsat pe bancă de Edi Iordănescu în partida de la Podgorica, în timp ce la Zenica a fost introdus spre finalul duelului, în minutul 74. Lovin îl vede titular de drept pe cel care a fost la un pas de bătaie cu fanii, la finalul duelului cu Bosnia.

Reclamă

„În momentul în care ești o națională mică și ai genul ăsta de jucători, trebuie exploatați la maxim. Poate nu mai vorbeam nici de Gică Hagi, dacă îl așteptam până la 22 de ani să debuteze. Trebuie să recunoaștem că Octavian Popescu e un jucător care apare o dată la un anumit timp în România, făcând abstracție de ce spune Gigi Becali. Mie mi se pare aberant să ieși la televizor și să spui că nu joacă X, Y. Îi face rău!

Eu mă îndoiesc că există un antrenor care nu vrea să bage cel mai bun jucător. Eu aș merge all-in pe Octavian Popescu la absolut toate meciurile. Ok, îl bagi unu, două, trei meciuri, dacă nu îți livrează nimic… dar am văzut aseară, e singurul care intră în adversar, are curaj să îl dribleze”, a mai spus Lovin.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • 11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
  • 23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA
Recomandări
  • Edi Iordănescu, apărat după cele două înfrângeri din Liga Națiunilor
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și