Închide meniul

Edi Iordănescu s-a hotărât în privința convocărilor lui Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru! Ce planuri și-a făcut selecționerul. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2022, 22:08 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:52

Edi Iordănescu s-a hotărât în privința convocărilor lui Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru! Ce planuri și-a făcut selecționerul. Hai, România! În fiecare zi

Sistemul de joc ales de Edi Iordănescu pentru următoarele meciuri ale echipei naţionale

Edi Iordănescu, pregătit pentru debutul în Nations League / AS.ro LIVE

  • Edi Iordănescu s-a hotărât în privința veteranilor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Edi Iordănescu s-a hotărât în privința convocărilor lui Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru. Selecționerul vrea să întinerească lotul și nu-i îi va mai chema pe cei doi veterani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Edi Iordănescu a decis să nu mai cheme în lotul României jucători trecuți de 36 de ani. Tamași și Săpunaru, ambii în vârstă de 38 de ani, nu mai intră în planurile selecționerului, în ciuda prestațiilor bune din Liga 1.

Edi Iordănescu s-a hotărât în privința convocărilor lui Gabi Tamaș și Cristi Săpunaru

Motivul pentru care Edi ar fi luat această decizie e faptul că nu știe dacă România ar putea conta pe serviciile veteranilor și în viitorul apropiat, în preliminariile pentru Euro 2024.

Reclamă

De asemenea, o parte din strategia lui Edi Iordănescu e întinerirea lotului. Fiul lui Anghel Iordănescu vrea să dea mai mult credit jucătorilor de perspectivă.

România va disputa patru partide oficiale în luna iunie, toate în cadrul competiției care ne poate asigura locul în barajul pentru EURO 2024.

Reclamă

Edi Iordănescu, promisiune pentru români

Edi Iordănescu este gata să ducă naționala într-o nouă eră, cea a calificărilor! Actualul selecționer le-a făcut o promisiune românilor, că va duce naționala la un turneu final. Aceasta este marea dorință a lui Iordănescu Jr. Edi Speră să-i calce pe urme tatălui său și să scoată românii în stradă.

Edi Iordănescu vrea ca românii să strângă rândurile în jurul echipei naționale. Selecționerul este convins că așa vor veni și calificările.

Când aud ”Hai, România! În fiecare zi!” Mă gândesc că trebuie să strângem rândurile și să ne unim. Este prea multă dezbinare și nu face bine!

Reclamă 4 / 0/3

Încercăm să le oferim românilor ceva ce nu au mai avut în ultimii ani: o calificare care să ne scoată pe toți pe străzi”, a declarat Edi Iordănescu, într-un interviu pentru AntenaSport.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu