Închide meniul

Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România: “De ce nu l-o fi convocat?”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 11:29

Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România: “De ce nu l-o fi convocat?”

Florin Gardoș și-ar fi dorit să-l vadă pe Radu Drăgușin la națională

Florin Gardoș, în timpul unui interviu pentru Antena Sport

  • Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România
  • Finlanda – România e astăzi pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu de dinaintea meciului Finlanda – România, din Liga Națiunilor. Fostul fundaș al naționalei consideră că Iordănescu ar fi trebuit să-l convoace pe Radu Drăgușin după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat la echipa de club, Cremonese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, Edi Iordănescu a decis să-l cheme la prima reprezentativă pe Bogdan Mitrea, fundașul Universității Craiova.

Florin Gardoș nu înțelege decizia lui Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România

Gardoș este de părere că Drăgușin ar fi meritat să fie chemat la națională datorită evoluțiilor consistente de la Genoa, dar și prin prisma faptului că la echipa naționala se dorește o întinerire a lotului.

Reclamă

De asemenea, Florin Gardoș a vorbit și despre situația lui Eric Bicfalvi, care se află într-o formă promițătoare în Rusia, la FC Ural, dar nu a fost chemat de Iordănescu la națională.

„Mă gândeam la Drăgușin, apropo că avem șase jucători din Serie B. De ce nu l-o fi chemat pe Drăgușin? Am văzut că joacă, e tânăr. În contextul în care Chiricheș e accidentat și trebuia să chemi pe cineva de urgență… ok, și Mitrea a mai fost pe la echipa națională, are o altă experiență și o altă maturitate, dar în ideea asta în care vrei să aduci jucători tineri, să reconstruiești.

Reclamă

Mă mai gândeam la Bicfalvi, care a lipsit în ultimii ani la echipa națională, deși joacă bine în Rusia. Și acum are un început bun de sezon la FC Ural. M-am uitat la mijlocașii convocați, da, sunt mai tineri, de perspectivă, dar mergând pe aceeași logică nu înțeleg de ce nu s-a mers pe aceeași idee și la fundașii centrali”, a declarat Florin Gardoș, potrivit Pro Arena.

Ilie Dumitrescu şi-a stabilit favoriţii, înainte de Finlanda – România

Ilie Dumitrescu este de părere că Dennis Man nu poate lipsi din primul „11” trimis în teren de Edi Iordănescu, în Finlanda. Pe lângă mijlocaşul de la Parma, Denis Alibec, atacantul liderului la zi din liga 1, este alt jucător care îl impresionează pe „Mister”.

Totodată, Ilie Dumitrescu a stabilit şi cuplul de fundaşi centrali preferaţi pentru meciul de la Helsinki. Fostul internaţional român a fost impresionat de perechea Adrian Rus – Ionuţ Nedelcearu, după ce i-a văzut la treabă în partida cu Norvegia, din preliminariile pentru Euro 2020, meciul respectiv fiind încheiat la egalitate, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu spun, dacă vrei să fac un 11, îl fac. Mie-mi place cuplul de fundași centrali, sunt jucătorii mei preferați. Rus cu Nedelcearu. I-am văzut într-un meci cu Norvegia, au jucat titulari amândoi.

Trebuie să câștigi meciul ăsta. Alibec trece printr-o formă foarte bună, Man, care este o certitudine pe postul acela, în rest… Alibec trebuie să joace, Man, cuplul de fundași centrali și cam atât”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

România speră la o victorie în Finlanda, pentru a scăpa de ultimul loc din grupa de Liga Naţiunilor. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu sunt ultimii, cu doar trei puncte, obţinute după victoria din tur cu nordicii.

Cum arată clasamentul din grupa României, din Liga Națiunilor:

1. Bosnia 8p
2. Muntenegru 7p
3. Finlanda 4p
4. România 3p

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile