Închide meniul

Gigi Becali continuă contrele cu Edi Iordănescu! Nou mesaj înaintea meciului Bosnia – România (21:45, Antena 1)

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 12:27

Gigi Becali continuă contrele cu Edi Iordănescu! Nou mesaj înaintea meciului Bosnia – România (21:45, Antena 1)

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB - Saburtalo 4-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali continuă contrele cu Edi Iordănescu. Acesta i-a transmis un nou mesaj selecţionerului, înainte de Bosnia – România (21:45, Antena 1).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu înţelege decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l utiliza pe Tavi Popescu. Înaintea partidei cu Bosnia, Becali a revenit cu alt avertisment pentru selecţioner.

Gigi Becali continuă contrele cu Edi Iordănescu

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali, iar acum a venit rândul patronului roş-albaştrilor să facă alte precizări cu privire la Tavi Popescu.

„O să vedeți. Tavi Popescu câstiga meciul singur, driblează, pasează, dă gol. E cel mai bun jucător român. Îi transmit lui Edi Iordănescu, daca vrea să ne contrăm. Sub 50 de milioane nu iau pe Tavi Popescu!

Poate să joace și fără Tavi Poescu, sa facă ambiția lui. Dacă îl pui pe Mihăilă în locul lui… Sunt pe același post. Dacă e pe bancă Tavi Popescu, nu ai cum să câștigi meciul. Nu cert, spun părerea. Nu poți să-l bagi pe Cristea la centru. Nici nu e vreun mare talent. Asta e mândrie, ca nu inventezi tu fotbalul”, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali îl cere titular la naţională pe Octavian Popescu

Gigi l-a comparat pe Popescu cu Diego Maradona şi aşteaptă ca jucătorul cotat la 4 milioane de euro să joace în meciul cu Bosnia, care e programat marţi, de la 21.45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play.

„Ce să spun despre meci? Sunt de acord cu ce a spus Gică Popescu, ăia nici nu voiau să ne bată. Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva, dar tu îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipa Argentinei?

Noi nu am avut ocazii de poartă. Păi Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciuri singur. Vreodată la naţionala Argentinei, Maradona a fost lăsat pe bancă?

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar. Este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii cu Muntenegru

Păi de ce l-au băgat pe Tavi Popescu în promo-uri la televizor? Că e cel mai bun. De aia apare în toate promo-urile. Dar nu apare în echipă. Mie îmi place Andrei Ivan, e jucător de echipă naţională, dar cum să joace ca titular?

Da, îl iei, dar nu îl bagi titular. Mihăilă e fotbalist, dar nu joacă la club deloc. Păi nu îl bagi pe Tavi Popescu, dar joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă? Eu nu înţeleg această gândire. Tavi Popescu este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Nu ai jucători care să facă asta”, a declarat Becali, citat de fanatik.ro.

Edi Iordănescu, răspuns pentru Gigi Becali

Edi Iordănescu, răspuns pentru Gigi Becali în scandalul „Maradona” Octavian Popescu. Becali l-a cerut titular pe Octavian Popescu, după înfrângerea României din Muntenegru.

„Nu știu pe cine pune el presiune, pe mine nu pune presiune. Fiecare are dreptul la opinie, fiecare poate să spună ce își dorește. Echipa națională trebuie să răzbată prin puterea grupului. Dacă mai vorbim de zeci de milioane, o să se mai adune turneele finale la televizor”, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Bosnia – România, marţi, 21:45, Antena 1 şi Antena Play

Pentru tricolori, urmează şansa revanşei în faţa fanilor: meciul cu Bosnia, ce se va disputa marţi, de la ora 21.45, în direct pe Antena 1 şi Antena Play. România porneşte cu şansa a doua, dar Becali speră ca Tavi Popescu să schimbe asta.

„Să vedem cu Bosnia. Ar trebui să joace titular, dar asta e treaba lui Edi. Să vedem dacă o să îl bage sau nu. E treaba lui dacă face experimente, o face pe postul lui, pentru mine nu e problemă.

Reclamă

Dacă nu îl bagă pe Tavi Popescu nu e problema mea. V-am spus, experimentele le face pe postul lui”, a mai spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și