Închide meniul
Video

Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul

Publicat: 5 aprilie 2024, 20:42 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 17:23

Reclamă

Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul

Captură AntenaSport

Noul selecţioner al fetelor, italianul Massimo Pedrazzini, se inspiră de la Edi Iordănescu, ca să le ducă pe fete prima dată la Europeanul de la anul, care va avea loc în Elveţia. Massimo Pedrazzini a pus şi el umărul la calificarea băieţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pedrazzini vrea un grup unit şi la naţionala de fete, aşa cum a reuşit Iordpnescu să-i strângă pe băieţi.

Massimo Pedrazzini se inspiră de la Edi Iordănescu ca să ducă naţionala de fete la Europeanul de la anul

Secretul lui Edi Iordănescu a fost munca, încrederea în ceea ce face şi unitatea de echipă„, a spus Massimo Pedrazzini pentru AntenaSport. Fost antrenor la FCSB, italianul Pedrazzini l-a ajutat cu sfaturi pe Iordănescu, în bătăliile de calificare la EURO 2024.

Eu cu o mică părticică am ajutat. Am făcut analiza anumitor meciuri şi am ajutat ca echipa mare să se califice…o particică foarte mică„, a mai spus Pedrazzini.

Pedrazzini şi fetele din naţională vor fi cu ochii pe Nicolae Stanciu, Ianis Hagi şi Radu Drăguşin la EURO 2024. România vrea să treacă de grupa cu Belgia, Slovacia şi Ucraina.

Reclamă

Totul este posibil dacă noi abordăm acest turneu final cum am abordat în calificare, avem multe de spus„, a mai spus Pedrazzini.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și