Închide meniul
Video

Andreea Dragoman a izbucnit în plâns după ce a fost învinsă în finala Campionatelor Europene. Imagini emoţionante, în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 18:19

Reclamă

Andreea Dragoman a izbucnit în plâns după ce a fost învinsă în finala Campionatelor Europene

Andreea Dragoman, cu ochii în lacrimi / AntenaSport

Andreea Dragoman a izbucnit în plâns după ce a fost învinsă în finala Campionatelor Europene de tenis de masă, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Românca a pierdut meciul cu Nina Mittelham, care le putea readuce pe tricolore în cărţi pentru aurul continental.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fetele din reprezentativa noastră au pierdut primele două confruntări. Eliza Samara şi Bernadette Szocs au cedat în confruntările cu Xiaona Shan, respectiv Ying Han. Speranţele României stăteau în Dragoman, care avea o misiune extrem de dificilă cu Mittelham.

Andreea Dragoman a izbucnit în plâns după ce a fost învinsă în finala Campionatelor Europene

Andreea Dragoman a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi şi a avut şanse importante în „decisiv”. Din păcate, a cedat cu 10-12 şi Germania şi-a apărat titlul continental.

Imediat după ce au obţinut victoria, campioanele europene au început să facă hora bucuriei lângă masa de joc. Andreea Dragoman nu a mai putut rezista şi s-a prăbuşit emoţional. Tânăra de 23 de ani a început să plângă şi a fost consolată de coechipiere.

Tricolorele au ratat titlul european, dar şi calificarea la JO 2024. Mai au o șansă la Campionatele Mondiale de anul viitor, care vor avea loc în Busan, Coreea de Sud, în perioada 16 – 25 februarie 2024. În cadrul acestei competiții, toate selecționatele care vor ajunge în faza sferturilor de finală vor primi biletele Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

România, învinsă de Germania în finala Campionatelor Europene

Echipa feminină de tenis de masă a României a fost învinsă, duminică, de Germania, scor 3-0, în finala Campionatuluii European de la Malmo. Naţionala a obţinut argintul şi în 2021, la Cluj-Napoca. Germania a câştigat aurul continental şi a obţinut calificarea la JO de la Paris.

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia şi antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff au ţinut echipa României în topul continental.

În ciuda scorului finalei, România – Germania 0-3, tricolorele au luptat, ne-au oferit noi momente de mândrie şi de tenis de masă de calitate, în Malmo Arena, unde au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la finalul zilelor în care au avansat treptat, din grupe până în ultimul act. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Andreea Dragoman ne-au făcut să visăm la revenirea titlului european în România, însă momentele cheie şi ultimul cuvânt le-au aparţinut adversarelor”, notează FR Tenis de masă în social media.

Reclamă 4 / 0/3

Desfăşurarea finalei România – Germania 0-3

  • Elizabeta Samara – Xiaona Shan 0-3 (6-11, 8-11, 8-11)
  • Bernadette Szocs – Ying Han 1-3 (16-14, 8-11, 8-11, 10-12)
  • Andreea Dragoman – Nina Mittelham 2-3 (11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12)

La Campionatul European de la Malmo, România a trecut în grupe de Slovenia şi Croaţia, cu 3-0, în optimi de Serbia, scor 3-1, în sferturi de Spania, scor 3-2, iar în semifinale de Franţa, scor 3-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și