Închide meniul

Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 martie 2024, 11:58 / Actualizat: 15 martie 2024, 12:03

Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu

Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs a afirmat la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român că visul său este să cucerească o medalie olimpică la Paris şi că pentru a-l duce la îndeplinire va da tot ce poate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu mă pregătesc foarte mult pentru Jocurile Olimpice şi foarte bine. Sunt foarte pozitivă, din toate punctele de vedere, totul merge perfect. Mă pregătesc din greu pentru că ştiu ce mă aşteaptă şi bineînţeles că am visuri mari. Mă aşteaptă Jocurile Olimpice, mă aşteaptă o medalie olimpică.

Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris

Ştiu că nu îmi va fi uşor, dar sunt o persoană foarte pozitivă şi ambiţioasă, îmi place să îmi depăşesc limitele. Visul meu este să cuceresc medalia aia şi voi da totul ca să obţin medalia atât pentru mine, cât şi pentru Team Romania”, a spus Bernadette.

Bernie a spus că şi-ar dori ca Simona Halep să poată participa la Jocurile Olimpice de la Paris.„Bineînţeles că o aştept în echipa olimpică.

Eu am mai spus că am crezut tot timpul în ea, o apreciez foarte mult. Este un sportiv care e un bun exemplu pentru alţii. Mă bucur că a câştigat şi sper să ajungă alături de noi la Jocurile Olimpice”, a mai spus Bernadette Szocs.

Reclamă

Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice

Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea naţionalei României la Jocurile Olimpice 2024. Starul reprezentativei tricolore a sărbătorit la maximum victoria obţinută în faţa Egiptului, scor 3-0, la finalul lunii februarie.

„A fost un meci greu, ne-am pregătit din toate punctele de vedere. Am avut o şedinţă înainte de meciul cu Egipt să vedem cum să facem foaia şi a ieşit extraoardinar. Tot timpul e important să fim o echipă unită şi e important cum ne înţelegem şi în afara sălii, iar de fiecare dată am ştiut să ne ajutăm”, a spus Bernadette Szocs.

După obţinerea calificării, Adina Diaconu a declarat că ea şi colegele ei deja se gândesc la “medalia mult dorită” la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

“Suntem foarte bucuroase pentru această calificare la Jocurile Olimpice, care a venit direct de la acest Campionat Mondial. A fost obiectivul principal, suntem bucuroase şi nu vrem să ne oprim aici.

La fiecare concurs demonstrăm că suntem o echipă foarte puternică, iar la Paris mergem cu gândul către medalia mult dorită”, a declarat Adina Diaconu, componenta lotului care a adus punctul necesar victoriei cu Egipt, potrivit FR Tenis de Masă.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și