Închide meniul

Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis: „Voi face tot ce trebuie pentru asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 8:35

Reclamă
Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis: „Voi face tot ce trebuie pentru asta!

Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis

Simona Halep, la plecarea spre Miami

Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis. Halep a plecat la Miami pentru a juca primul meci oficial după un an şi jumătate. Ultima dată, Halep a jucat tenis tot în SUA, la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a anunţat că marele său obiectiv la revenirea în tenis este să obţină calificarea la Jocurile Olimpice. Totuşi, românca a admis că acesta este un obiectiv greu de atins.

Simona Halep a anunţat principalul obiectiv la revenirea în tenis

Vreau să văd cum mă simt prima dată la întoarcerea pe teren. Îmi doresc să fiu la Jocurile Olimpice și voi face tot ceea ce trebuie ca să pot să mă calific, însă sunt șanse destul de minime. I-am spus lui Horia Tecău că ne întâlnim la Miami și discutăm.

Am deja un an și jumătate de când nu joc meci oficial, e greu să-mi dau cu părerea, după o să-mi setez obiective. Vreau să văd cum e la turneu și după o să mă gândesc la alte wild-card-uri. Vreau să iau săptămână cu săptămână. Da, tot timpul m-au susținut românii, îi aștept cu mare drag„, a spus Simona Halep la plecarea spre Miami.

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep: „O cunosc şi cred că mă pricep la oameni”

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam va juca la Miami, după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani primită de la ITIA, micşorată de TAS la 9 luni.

Reclamă

Evert susţine că Halep poate ajunge din nou în Top 10, dar rămâne de văzut în ce forma va reveni Simo, dar şi ce echipă va alege să aibă lângă ea, pentru a ataca restul sezonului.

„Simona sigur poate reveni în topul tenisului feminin mondial. Perioada de pauză a fost lungă, e adevărat, dar ea are un caracter extrem de puternic. Și să nu uităm ce dorință de revanșă are acum. Asta ar putea face diferența.

O cunosc şi cred că mă pricep la oameni. Mă bucur foarte mult pentru ea. Simona e o persoană cu etica muncii, extrem de disciplinată şi cu principii atunci când vine vorba de antrenamente, de tenis. Nu m-am îndoit nicio secundă de nevinovăţia ei”, a spus Evert, citată de iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de Simona Halep şi i-a redus la nouă luni suspendarea de patru ani dictată de ITIA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și