Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs e în formă maximă înaintea Campionatelor Europene de tenis de masă (10 – 17 septembrie), live în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2023, 22:15 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 21:30

Reclamă
Bernadette Szocs e în formă maximă înaintea Campionatelor Europene de tenis de masă (10 – 17 septembrie), live în AntenaPLAY

Bernadette Szocs e în formă maximă înaintea Campionatelor Europene de tenis de masă (10 - 17 septembrie), live în AntenaPLAY

Colaj AntenaSport

Bernadette Szocs e în formă maximă înaintea Campionatelor Europene de tenis de masă (10 – 17 septembrie), live în AntenaPLAY. Fitness-ul şi cititul sunt pasiunile frumoasei de la masa de tenis, Bernadette Szocs. Dragostea să mai aştepte. O medalie olimpică e pe primul plan. Până atunci, Bernadette Szocz lupta pentru medalii la Campionatele Europene de tenis de masă, care va începe duminică, în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finess-ul o ajută pe Bernadette Szocs să fie în formă maximă la masa de tenis, dar şi să aibă mulţi admiratori.

Bernadette Szocs e în formă maximă înaintea Campionatelor Europene de tenis de masă

Nu există cereri în căsătorie acum şi nici nu vreau. Dar, bineînţeles că primesc complimente şi am multe mesaje. Dar în momentul de faţă prioritatea este tenisul de masă„, a spus Bernadette Szocs în exclusivitate la AntenaSport. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU BERNADETTE SZOCS ÎN GALERIA FOTO)

Medalia de aur la Jocurile Europene a fost sărbătorit de toată echipa pe masă, cu antrenorul! La fel vrea să dacă şi Campionatele Europene de tenis de masă de la Malmo.
Doar un aur european la Malmo duce naţionala direct la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ne-am urcat doar pe o parte a mesei şi masa putea să se închidă cu noi. Am avut mare noroc, aşa că sper ca de data asta să ne urcam pe ambele părţi ca să fim sigure că nu se închide masa„, a glumit Bernadette Szocs.

Reclamă

Cu gândul la o medalie olimpică, Bernadette n-a pierdut o noapte de când a început anul.

Toate sunt de bătut, poate fi chinezoica. Chiar nu mă mai interesează pentru că cea mai mare adversară a mea sunt eu„, a mai spus Bernie, care a mai dezvăluit că noua sa pasiune e cititul.

Citesc nişte cărţi care mă liniştesc, mă dezvoltă. Am ceva de învăţat, adică nu imi plac cărţile alea de romantism pentru că nu mă dezvolt cu absolut nimic„, a mai spus Bernadette Szocs.

Reclamă 4 / 0/3

România, printre favorite

România este una dintre favoritele probei pe echipe de la Campionatele Europene. Fetele noastre merg la Malmo din postura de vicecampioane europene, după finala pierdută în fața Germaniei, la Cluj-Napoca, în 2021.

Bernadette Szocs este într-o formă de zile mari. Luna trecută „Bernie” a câștigat patru medalii în circuitul WTT şi a urcat pe locul 12 în clasamentul mondial, cea mai bună poziţie din cariera ei.

La WTT Contender Lima 2023, Bernadette Szocs a obținut argintul la simplu feminin și argintul la dublu mixt, alături de partenerul Ovidiu Ionescu. Totodată, la WTT Contender Rio de Janeiro 2023, Bernadette Szocs a cucerit bronzul la simplu și la dublu feminin, alături de colega ei din naţionala României, Elizabeta Samara.

România are o echipă redutabilă pentru Campionatele Europene de tenis de masă. În afară de amintitele Bernadette Szocs şi Eliza Samara, naţionala le mai are în componenţă pe alte două jucătoare foarte puternice, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

Echipa României este foarte sudată, ceea ce poate reprezenta un atu important la Campionatele Europene.

România a câștigat 5 titluri europene

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală.

La CE de la Malmo, echipa feminină a României face parte din Grupa B, alături de Slovenia și Croația.

Reclamă

După faza grupelor, ce se va desfășura în primele trei zile ale competiției, vor urma optimile, acolo unde vor ajunge cele mai bune două echipe din fiecare grupă. Vom avea, apoi, sferturile de finală, semifinalele și finala.

„Suntem fericite, suntem pregătite pentru lupta de la Campionatele Europene din Suedia. Știm că nu va fi ușor, sunt multe echipe foarte tari. Aș vrea să ne revanșăm pentru că pe mine m-a durut foarte rău că am pierdut finala la noi acasă.

Sunt pregătită să aduc medalia de aur pentru România. Îmi plac provocările, îmi place presiunea, nu mă trage în jos. Și fizic sunt foarte bine, nu m-am mai accidentat”, a spus Bernadette Szocs, după calificarea României la CE 2023.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” Vezi toate știrile
Citește și