Închide meniul

Bernadette Szocs – Hana Goda 3-0. „Bernie” s-a calificat în turul 2, la WTT Champions Incheon 2024

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2024, 15:07

Bernadette Szocs – Hana Goda 3-0. „Bernie s-a calificat în turul 2, la WTT Champions Incheon 2024

Bernadette Szocs - Hana Goda LIVE TEXT

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Getty Images

Bernadette Szocs – Hana Goda 3-0. Bernadette Szocs a învins-o pe Hana Goda cu 3-0 şi s-a calificat în turul 2 la WTT Champions Incheon 2024. În runda a doua, ea se va duela cu învingătoarea dintre Adriana Diaz (10 mondial) şi Amy Wang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sun Yingsha, Wang Yidi, Chen Meng, Wang Manyu sau Hina Hayata sunt jucătoarele din vârful ierarhiei mondiale considerate favorite la adjudecarea trofeului de la Incheon.

Bernadette Szocs – Hana Goda LIVE TEXT

Update 15:12: Bernadette Szocs – Hana Goda 3-0 (11-7, 11-9, 11-8).

Update 15:05: Bernie conduce cu 2-0 la seturi.

Update 14:58: Bernadette Szocs a câştigat primul set, cu 11-7.

Reclamă

Update 14:50: A început meciul dintre Bernadette Szocs şi Hana Goda.

Ştirea iniţială.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre cele două sportive va avea loc în Coreea de Sud, miercuri, de la ora 15:00 (ora României). Dacă va trece de sportiva din Egipt, Bernadette se va confrunta în optimi cu învingătoarea dintre Adriana Diaz (10 mondial) şi Amy Wang.

Începând din faza sferturilor, dacă va ajunge acolo, „Bernie” va avea parte de dueluri cu jucătoare mai bine clasate decât ea, precum Chen Meng.

„Nu-mi mai este frică, pentru că am demonstrat de câteva ori că sunt aproape de ele, mai ales că le-am și învins, mai ales pe campioana olimpică de două ori la rând.

Așa că sunt foarte pozitivă de fiecare dată când sunt la masă cu ele, dau totul din mine și îmi place sentimentul ăla când simt că și lor le este teamă de mine”, a spus Szocs, citată de sportsnet.ro.

Sun Yingsha, Wang Yidi, Chen Meng, Wang Manyu sau Hina Hayata sunt jucătoarele din vârful ierarhiei mondiale considerate favorite la adjudecarea trofeului de la Incheon.

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu, în timp ce Ovidiu Ionescu a triumfat în competiţia băieţilor.

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus, vineri, în probele de simplu ale Campionatelor Naţionale de tenis de masă, găzduite de Sala Romsilva din Bucureşti.

Reclamă

Bernadette Szocs, jucătoare în top 10 mondial, a învins-o în finală pe Irina Ciobanu cu scorul de 4-1. La masculin, Ovidiu Ionescu a câştigat fără drept de apel finala cu Darius Movileanu, scor 4-0.

Proba de dublu feminin s-a încheiat cu victoria neaşteptată a perechii Irina Ciobanu/Adina Diaconu, care a trecut în finală cu 3-1 de favoritele Bernadette Szocs/Elizabeta Samara.

La dublu masculin s-au impus fraţii Cristian Chiriţă şi Iulian Chiriţă, cu 3-1 în finala cu Ovidiu Ionescu/Alin Spelbuş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și