Închide meniul

Bernadette Szocs, pregătită de duelurile tari de la WTT Champions Incheon 2024: „Simt că le e teamă de mine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2024, 13:37

Bernadette Szocs, pregătită de duelurile tari de la WTT Champions Incheon 2024: „Simt că le e teamă de mine

Bernadette Szocs, pregătită de duelurile tari de la WTT Champions Incheon 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Getty Images

Bernadette Szocs e pregătită de duelurile tari de la WTT Champions Incheon 2024, turneu exclusivist dotat cu premii totale de 300.000 de dolari, ce se va desfăşura în Coreea de Sud, în perioada 27-31 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul tur de la Incheon, Bernie se va duela cu Hana Goda, în faţa căreia este favorită, dacă ţinem cont de locurile din clasament, Szocs fiind pe 9, în timp ce egipteanca de 16 ani e pe 28.

Bernadette Szocs, pregătită de duelurile tari de la WTT Champions Incheon 2024

„Nu-mi mai este frică, pentru că am demonstrat de câteva ori că sunt aproape de ele, mai ales că le-am și învins, mai ales pe campioana olimpică de două ori la rând.

Așa că sunt foarte pozitivă de fiecare dată când sunt la masă cu ele, dau totul din mine și îmi place sentimentul ăla când simt că și lor le este teamă de mine”, a spus Szocs, citată de sportsnet.ro.

De asemenea, celaltă româncă prezentă în Coreea de Sud, Eliza Samara (37 mondial), va avea parte de un duel echilibrat în prima rundă, cu reprezentanta SUA, Lily Zhang (31 mondial). Dacă va trece de această, Eliza va da, cel mai probabil, peste o adversară de top, ocupanta locului 3 mondial, Wang Yidi.

Reclamă

Sun Yingsha, Wang Yidi, Chen Meng, Wang Manyu sau Hina Hayata sunt jucătoarele din vârful ierarhiei mondiale considerate favorite la adjudecarea trofeului de la Incheon.

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu, în timp ce Ovidiu Ionescu a triumfat în competiţia băieţilor.

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus, vineri, în probele de simplu ale Campionatelor Naţionale de tenis de masă, găzduite de Sala Romsilva din Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

Bernadette Szocs, jucătoare în top 10 mondial, a învins-o în finală pe Irina Ciobanu cu scorul de 4-1. La masculin, Ovidiu Ionescu a câştigat fără drept de apel finala cu Darius Movileanu, scor 4-0.

Proba de dublu feminin s-a încheiat cu victoria neaşteptată a perechii Irina Ciobanu/Adina Diaconu, care a trecut în finală cu 3-1 de favoritele Bernadette Szocs/Elizabeta Samara.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și