Închide meniul
EXCLUSIV

Bernadette Szocs, înainte de Campionatele Europene de la Malmo: „Am încredere că putem ajunge la Jocurile Olimpice”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 septembrie 2023, 17:45 / Actualizat: 8 septembrie 2023, 12:51

Bernadette Szocs, înainte de Campionatele Europene de la Malmo: „Am încredere că putem ajunge la Jocurile Olimpice

Bernadette Szocs, înainte de Campionatele Europene de la Malmo

Bernadette Szocs, pe podiumul de premiere / Getty Images

Bernadette Szocs a vorbit înainte de Campionatele Europene de tenis de masă de la Malmo. Bernie susţine că România poate câştiga titlul european, care aduce şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele Europene se desfăşoară în perioada 10-17 septembrie, live în AntenaPLAY. Fetele ajung în Suedia din postura de vicecampioane europene, după finala pierdută în fața Germaniei, la Cluj-Napoca, în 2021. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia promit revanşa.

Bernadette Szocs, înainte de Campionatele Europene de la Malmo

„Suntem pregătite, ne antrenăm din greu, e o calificare la Jocurile Olimpice în joc. Avem adversare grele. Am încredere în colegele mele că putem ajunge la Jocurile Olimpice. Chestia asta îmi dă o motivaţie în plus, aş vrea să fiu regina lumii, nu doar a Europei.

Am încredere în mine, pentru că am obţinut nişte victorii importante. Am aşteptări foarte mari de la mine. Sunt pregătită pentru orice obstacol şi pentru orice meci împotriva chinezoaicelor. Doamne ajută să fiu şi regina lumii.

Sunt mai multe echipe cu chinezoaice, dar eu nu mă mai tem. Nu mă mai uit la faţa lor, mă interesează să fiu eu însăşi. Cea mai mare adversară sunt eu, mă lupt cu mine să joc ce am antrenat. Nu pot promite, dar am mare încredere în echipa mea, în toţi care au fost alături de noi şi ne susţin. Toate fetele sunt în formă maximă, ne completăm foarte bine”, a spus Szocs, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și