Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 12:39

Reclamă
Bernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci / Profimedia

Bernadette Szocs a suferit o înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024. Luni dimineaţă, românca a evoluat alături de Sofia Polcanova din Austria, jucătoare alături de care evoluează des în competiţiile de dublu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea româno-austriacă a jucat împotriva perechii Miyuu Kihara/Miwa Harimoto din Japonia. Niponele s-au impus cu 11-9, 5-11, 11-5, 11-3. De la 15:20, Szocs va juca în proba de simplu de la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

După un prim set extrem de echilibrat, Szocs şi Polcanova au reuşit să îşi treacă în cont setul secund cu 11-5. Din nefericire, cele două au cedat cu acelaşi scor setul trei, iar perechea din Japonia a avut o misiune uşoară în setul al patrulea.

Aventura lui Bernadette Szocs la China Smash 2024 nu s-a încheiat însă. Românca îşi poate lua revanşa după înfrângerea din proba de dublu în meciul pe care îl va juca luni după-amiază la simplu.

De la ora 15:20, LIVE în AntenaPLAY, Bernadette Szocs o va întâlni pe Xiaona Shan, jucătoarea de pe locul 41 WTT. Românca se află pe locul 13 în acest moment şi a câştigat şi singura întâlnire directă. Acest lucru se întâmpla în ianuarie 2019, în Ungaria, iar Szocs se impunea cu 4-0.

Reclamă
Reclamă

În cazul în care se va impune în primul tur al probei de simplu de la China Smash 2024, Bernadette Szocs va juca împotriva chienzoaicei Geman Zong, cea care a învins-o pe Fu Yu, reprezentanta Portugaliei, cu 3-0 (11-6, 11-6, 11-7).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

LIVE VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali se joacă ACUM în AntenaPLAY. Românul debutează la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

14:27

Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 4 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 5 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și