Închide meniul

Bernadette Szocs şi Eliza Samara şi-au aflat adversarele de la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie)

Dan Roșu Publicat: 25 martie 2024, 13:08

Reclamă
Bernadette Szocs şi Eliza Samara şi-au aflat adversarele de la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie)

Bernadette Szocs şi Eliza Samara şi-au aflat adversarele de la WTT Champions Incheon 2024

Colaj Bernadette Szocs şi Eliza Samara - Profimedia Images

Bernadette Szocs şi Eliza Samara şi-au afat adversarele din primul tur de la WTT Champions Incheon 2024, prestigiosul turneu cu premii totale de 300.000 de dolari, ce va avea loc în Coreea de Sud, în perioada 27-31 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Szocs şi Samara sunt singurele reprezentante ale României pe tabloul principal feminin din Coreea de Sud, în timp ce pe tabloul masculin nu există niciun jucător din ţara noastră.

Szocs ajunge în Coreea de Sud de pe locul 9 mondial, cel mai înalt al unei sportive din Europa în acest moment. Ea poate urca şi mai mult, până pe locul 8, dacă va ajunge în fazele finale ale competiţiei şi dacă va profita de o eliminare prematură a Mima Ito.

Bernadette Szocs şi Eliza Samara şi-au aflat adversarele de la WTT Champions Incheon 2024

În primul tur de la Incheon, Bernie se va duela cu Hana Goda, în faţa căreia este favorită, dacă ţinem cont de locurile din clasament, Szocs fiind pe 9, în timp ce egipteanca de 16 ani e pe 28.

Dacă va trece de sportiva din Egipt, Bernadette se va confrunta în optimi cu învingătoarea dintre Adriana Diaz (10 mondial) şi Amy Wang. Începând din faza sferturilor, dacă va ajunge acolo, Bernie va avea parte de dueluri cu jucătoare mai bine clasate decât ea, precum Chen Meng.

Reclamă
Reclamă 4

Eliza Samara (37 mondial) va avea parte de un duel echilibrat în prima rundă, cu reprezentanta SUA, Lily Zhang (31 mondial). Dacă va trece de această, Eliza va da, cel mai probabil, peste o adversară de top, ocupanta locului 3 mondial, Wang Yidi.

Sun Yingsha, Wang Yidi, Chen Meng, Wang Manyu sau Hina Hayata sunt jucătoarele din vârful ierarhiei mondiale considerate favorite la adjudecarea trofeului de la Incheon.

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu, în timp ce Ovidiu Ionescu a triumfat în competiţia băieţilor.

Reclamă

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-au impus, vineri, în probele de simplu ale Campionatelor Naţionale de tenis de masă, găzduite de Sala Romsilva din Bucureşti.

Bernadette Szocs, jucătoare în top 10 mondial, a învins-o în finală pe Irina Ciobanu cu scorul de 4-1. La masculin, Ovidiu Ionescu a câştigat fără drept de apel finala cu Darius Movileanu, scor 4-0.

Proba de dublu feminin s-a încheiat cu victoria neaşteptată a perechii Irina Ciobanu/Adina Diaconu, care a trecut în finală cu 3-1 de favoritele Bernadette Szocs/Elizabeta Samara.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)
Citește și