Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 18:26 / Actualizat: 17 aprilie 2024, 21:06

Reclamă
Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024

Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Getty Images

Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024! Românca a avut un strigăt de bucurie, imediat după ultimul punct al partidei cu Prithika Pavade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 se vede live în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024

Bernadette Szocs a încheiat la egalitate, scor 2-2, ultimul duel din grupe de la Cupa Mondială Macao 2024. Deşi a fost la egalitate de puncte cu Prithika Pavade, românca a avansat în faza următoare a competiţiei datorită golaverajului superior, având trei puncte în plus faţă de Pavade, la general.

Duelul cu Prithika Pavade a fost unul echilibrat. Bernie a cedat primul set, scor 8-11, însă a revenit şi l-a câştigat în câteva minute pe cel de-al doilea, scor 11-2.

Ulterior, românca a pierdut şi setul al treilea, scor 4-11. În setul al patrulea, Bernadette Szocs a reuşit să se impună, scor 11-7, şi şi-a asigurat astfel prezenţa în optimile Cupei Mondiale.

Reclamă

După ultimul punct al duelului cu Pavade, Bernadette Szocs s-a descătuşat şi a avut un strigăt de bucurie, celebrând astfel calificarea în optimi. De altfel, românca a avut mai multe astfel de reacţii pe parcursul setului patru al ultimei partide din grupe.

Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră

Bernadette Szocs a reuşit o performanţă unică în carieră! Sportiva de 29 de ani se află la cea mai bună clasare a sa, fiind pe locul 8 în clasamentul mondial feminin, unul dominat de jucătoarele asiatice.

Bernadette a urcat pe poziţia a opta în ierarhia mondială, după ce a depăşit-o pe Mima Ito. Bernie are 1650 de puncte, în timp ce nipona a rămas cu 1620 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Locul 8 într-un top în care primele cinci jucătoare sunt din China este o realizare uriaşă. De asemenea, ea rămâne în continuare sportiva cea mai bună din Europa, conform acestei ierarhii. Următoarea este Nina Mittelham, din Germania (locul 14).

În martie, ea intrase pentru prima oară în Top 10 şi a avut un mesaj clar despre obiectivul său: „Sunt foarte fericită că mi s-a mai îndeplinit un vis: acela de a intrat în top 10 mondial! Și nu vreau să mă opresc aici. Următoarea țintă este să intru în top 5 mondial”, spunea Szocs.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și