Închide meniul

Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY)

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 martie 2024, 20:57

Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024

Colaj Bernadette Szocs şi Eliza Samara - Profimedia Images

Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie), turneul exclusivist din Coreea de Sud, dotat cu premii totale de 300.000 de dolari, ce va fi transmis live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai mari nume din tenisul de masă feminin şi masculin vor lua startul la competiţia de la Incheon, iar România va fi reprezentată de numărul 9 mondial, Bernadette Szocs, şi de locul 37 mondial, Eliza Samara.

Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024

Turneul ce se va desfăşura în perioada 27-31 martie va avea premii totale de 300.000 de dolari. Câştigătorul va primi un cec de 15.000 de dolari, finalistul va câştiga 10.000 de dolari, iar semifinaliştii vor încasa câte 7.500 de dolari.

De asemenea, turneul va avea un impact şi în clasamentul mondial, ţinând cont că învingătorul va beneficia de 1.000 de puncte, finalistul va primi 700 de puncte, iar semifinaliştii vor adăuga zestrei actuale 350 de puncte.

Disputa pentru titlu va fi una acerbă, pe tabloul feminin fiind prezente cele mai bune jucătoare din clasamentul mondial, precum Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi sau Chen Meng. De pe tabloul masculin nu vor lipsi legendarii Fan Zhendong, Liang Jingkun, Ma Long sau Felix Lebrun.

Reclamă

Adversarele din primul tur ale lui Bernadette Szocs şi Eliza Samara

În primul tur de la Incheon, „Bernie” a trecut de Hana Goda, cu 3-0. Bernadette se va confrunta în optimi cu învingătoarea dintre Adriana Diaz (10 mondial) şi Amy Wang. Începând din faza sferturilor, dacă va ajunge acolo, „Bernie” va avea parte de dueluri cu jucătoare mai bine clasate decât ea, precum Chen Meng.

Eliza Samara (37 mondial) va avea parte de un duel echilibrat în prima rundă, cu reprezentanta SUA, Lily Zhang (31 mondial). Dacă va trece de aceasta, Eliza va da peste o adversară de top, ocupanta locului 3 mondial, Wang Yidi.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și