Închide meniul

Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2024, 15:11

Reclamă
Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

Bernadette Szocs va evolua la WTT Champions Montpellier 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Getty Images

Bernadette Szocs va participa la WTT Champions Montpellier 2024, competiţie ce va fi transmisă live în AntenaPLAY, în perioada 22 – 27 octombrie. Acesta este al patrulea turneu WTT Champions din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în acest moment, ocupanta locului 13 mondial este singura românca de pe tabloul feminin anunţată la turneul dotat cu premii totale de 500.000 de dolari din Franţa.

La WTT Champions Montpellier 2024

La turneul de la Montpellier vor fi prezente cele mai bune jucătoare ale lumii, Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Hina Hayata, Chen Xingtong, Miwa Harimoto, Shin Yubin, Mima Ito, Cheng I-Ching, Adriana Diaz sau Miu Hirano.

Pe tabloul masculin, îi regăsim pe Hugo Calderano, Liang Jingkun, Felix Lebrun, Lin Shidong, Lin Gaoyuan, Tomozaku Harimoto, Lin Yun-Ju, Dang Qiu sau Truls Moregard.

Campionii de la WTT Champions Montpellier 2024 vor fi recompensaţi cu 1.000 de puncte şi 30.000 de dolari. Finaliştii vor primi 700 de puncte şi 20.000 de dolari, iar semifinalişti vor avea în plus 350 puncte şi 15.000 de dolari.

Reclamă
Reclamă

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY

Sun Yingsha e aproape să scrie istorie în tenisul de masă. Câştigătoarea de la China Smash 2024, numărul unu mondial poate câştiga toate cele cinci turnee WTT Champions din acest sezon.

Tripla campioană olimpică a câştigat deja primele trei turnee WTT Champions ale anului, Incheon, Chongqing şi Macao şi mai are de triumfat la WTT Champions Montpellier, 22-27 octombrie, în AntenaPLAY, şi Frankfurt, între 3 şi 10 noiembrie.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:04

Irina Begu a fost eliminată de la Wuhan! România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul de simplu

16:56

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG! Suma uriașă pentru care s-ar putea realiza transferul internaționalului francez

16:47

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie

16:39

Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! Cea mai bună handbalistă vorbeşte de retragere şi familie

15:46

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și