Închide meniul

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2024, 12:48

Reclamă
Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY. E aproape de o performanţă spectaculoasă

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă

Sun Yingsha, în timpul unui meci - Getty Images

Sun Yingsha e aproape să scrie istorie în tenisul de masă. Prezentă în sferturile China Smash 2024, numărul unu mondial poate câştiga toate cele cinci turnee WTT Champions din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tripla campioană olimpică a câştigat deja primele trei turnee WTT Champions ale anului, Incheon, Chongqing şi Macao şi mai are de triumfat la WTT Champions Montpellier, 22-27 octombrie, în AntenaPLAY, şi Frankfurt, între 3 şi 10 noiembrie.

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă, în AntenaPLAY

Jucătoarea de 23 de ani a început circuitul WTT Champions din acest sezon cu o victorie cu 4-0 în finala de la Incheon. A fost 11-7, 11-5, 11-4, 11-4, cu Wang Manyu, Sun având un procentaj spectaculos la primul serviciu, de 76%.

Al doilea loc unu la WTT Champions a venit la Chongqing, acolo unde a avut parte de o finală epică. A fost 4-3 în duelul cu aceeaşi Wang Manyu şi Sun ajungea la 98 de săptămâni pe numărul unu mondial.

A urmat succesul de la WTT Champions Macao, după un ultim act câştigat în faţa lui Wang Yidi, cu 4-2. „ShaSha” a ajuns atunci la patru victorii consecutive în faţa rivalei sale.

Reclamă
Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:54

Schimbarea pregătită de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK! Cine e OUT din echipa de start

14:48

Ce performanţă: Luca Preda va evolua la Turneul Campionilor pentru juniori

14:41

Ce urmează pentru Simona Halep, după eşecul fără drept de apel cu Anna Blinkova! Decizia luată de fostul lider WTA

14:09

Andrea Compagno, sfat pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK! În ce relații a rămas cu roș-albaștrii: „Nu vrea să pară că plâng!”

14:04

Dinamo vrea să vândă toate biletele de la derby-ul cu FCSB , de pe Arena Naţională. „Suntem încrezători că putem”

13:33

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și