Închide meniul

Bernadette Szocs, victorie fantastică la WTT Champions Frankfurt 2023! A eliminat-o pe campioana olimpică, Chen Meng!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 21:01

Reclamă
Bernadette Szocs, victorie fantastică la WTT Champions Frankfurt 2023! A eliminat-o pe campioana olimpică, Chen Meng!

Bernadette Szocs, victorie fantastică la WTT Champions Frankfurt 2023

Bernadette Szocs, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Bernadette Szocs a reuşit din nou un meci mare în faţa campioanei olimpice Chen Meng (China), pe care a eliminat-o spectaculos de la WTT Champions Frankfurt 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva română şi-a reconfirmat valoarea pe scena mondială, iar alături de antrenorul Viorel Filimon a avansat în sferturile de finală cu una dintre victoriile spectaculoase ale competiţiei din Germania, relatează news.ro.

Bernadette Szocs, victorie fantastică la WTT Champions Frankfurt 2023

Cu lovituri puternice şi hotărâtă la serviciu, Bernadette a dus scorul până la 10-8 în decisiv, a pierdut ambele mingi de meci, dar în cele din urmă a accelerat spre victoria cu 3-2 (4-11, 11-8, 13-11, 5-11, 12-10).

La finalul meciului de vis, Bernadette Szocs a oferit o primă reacţie şi a remarcat încurajările pe care le-a primit în sala din Frankfurt.

Vă mulţumesc tututor celor care m-aţi încurajat, mă bucură acest fapt! E nemaipomenit! Credeam că o pot învinge. Am jucat de multe ori contra ei, am fost aproape şi am crezut că pot câştiga din nou în faţa ei. Văd că am fanii aici, sunt fericită să joc în Germania, am mereu oameni alături de mine aici”, a spus tricolora.

Reclamă
Reclamă 4

După ce a avansat printre primele opt jucătoare ale competiţiei, Bernadette Szocs se pregăteşte pentru duelul cu Hina Hayata (Japonia).

Bernadette Szocs, rezultat răsunător la WTT Champions Macao! Victorie în fața numărului 5 mondial. ”Geniala Bernie a dat cotele peste cap”

Bernadette Szocs a avut în aprilie un alt rezultat răsunător. Bernie s-a calificat în optimile de la WTT Champions Macao, după ce a bătut-o pe ocupanta locului 5 mondial, Chen Xingtong.

Românca s-a impus în fața favoritei 7 în patru seturi, 6-11, 11-9, 11-9, 11-3. Chiar dacă a fost condusă cu un set și 9-8, Bernie a câștigat trei puncte consecutive și a egalat situația pe tabelă în fața finalistei de anul trecut.

Reclamă

Ocupanta locului 27 în lume a trecut în avantaj la seturi și a profitat de momentul bun, având 6-0 în setul 4, pe care l-a și câștigat, 11-3. Pentru Szocs, urmează duelul din optimi cu Jia Nan Yuan, care a trecut de Suthasini Sawettabut (11-7, 9-11, 16-14, 11-7).

Am fost optimistă, am crezut în jocul meu”

„Am fost optimistă, am crezut în jocul meu. Am ştiut că nu am de pierdut nimic în faţa ei, aşa că am dat ce e mai bun şi am crezut în totalitate. Sunt fericită că am reuşit să înving o nouă jucătoare de top din China.

Ştiam că nu va fi uşor, dar sunt mândră de mine şi sper să continui în acelaşi fel. Aici, în Macao, mereu am jucat bine, aşa că sunt fericită să fiu aici şi să joc. Aici am obţinut unele dintre cele mai mari victorii din carieră, împotriva unor jucătoare din China, aşa că sunt încrezătoare şi voi încerca să fiu în top 10 mondial”, a spus Bernadette.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

LIVE SCOREJaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

19:10

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și