Închide meniul
Video

Bucurie nebună a jucătoarelor României, după calificarea în finala Campionatelor Europene! Dramatism total pe final

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 13:48

Reclamă

Bucurie nebună a jucătoarelor României, după calificarea în finala Campionatelor Europene

Jucătoarele României, la finalul unui meci/ Profimedia

Bucurie nebună a jucătoarelor României, după calificarea în finala Campionatelor Europene de tenis de masă, exclusiv în AntenaPLAY. Bernadette Szocs a adus victoria, în ultimul meci, contra franţuzoaicei Jia Nan Yuan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va lupta pentru medalia de aur la Campionatele Europene de tenis de masă contra învingătoarei din cealaltă semifinală, Germania – Portugalia. Şi acest meci se va vedea în AntenaPLAY, de la ora 14:00.

Bucurie nebună a jucătoarelor României, după calificarea în finala Campionatelor Europene de tenis de masă

Bernadette Szocs a deschis „balul” în semifinala cu Franţa. „Bernie” a învins-o cu scorul de 3-1 pe Prithika Pavade.

Ulterior, Eliza Samara a pierdut confruntarea cu Jia Nan Yuan, iar Franţa a egalat la general. Adina Diaconu a dus România din nou în avantaj, după ce a învins-o Audrey Zarif cu scorul de 3-0.

Bernadette Szocs a jucat din nou pentru România şi a învins-o pe Jia Nan Yuan. Meciul a avut momente dramatice pe final, după ce „Bernie” a ratat patru mingi de meci.

Reclamă

Imediat după ce meciul a fost câştigat, iar România s-a calificat în finală, jucătoarele au avut o explozie de bucurie. Bernadette Szocs a mers să le îmbrăţişeze pe celelalte coechipiere, cât şi pe antrenorul Andrei Filimon.

De cealaltă parte, franţuzoaica Jia Nan Yuan a avut o izbucnire, şi aproape a aruncat paleta pe masa de joc.

România îşi aşteaptă adversara din finala Campionatelor Europene de tenis de masă. „Tricolorele” se vor duela cu învingătoarea dintre Germania şi Portugalia, iar ultimul act va avea loc duminică, de la ora 15:00.

Reclamă 4 / 0/3

România a câştigat ultima dată Campionatele Europene de tenis de masă în 2019, la ediţia găzduită de Nantes. În total, România a câştigat de cinci ori competiţia europeană.

Bernadette Szocs, punct superb câştigat în semifinala cu Franţa

Bernadette Szocs a câştigat un punct superb în semifinala cu Franţa, de la Campionatele Europene de tenis de masă. Românca se duelează cu Pavade, în primul meci al penultimului act al competiţiei din Malmo.

Duelul dintre România şi Franţa a fost deschis de Bernadette Szocs, cea mai bine cotată românca din tenis de masă. Szocs a început ezitant partida, iar Pavade, adversara sa, a condus cu 5-1.

Ulterior, Szocs a câştigat un punct superb, pe serviciul său, punct care a descătuşat-o. Românca a lovit în forţă, iar jucătoarea din Franţa, după mai multe ridicări ale mingi, a trimis pe lânga tabla de joc.

A fost punctul care i-a oferit moral de fier româncei. Szocs a câştigat următoarele cinci puncte, până la scorul de 7-5. Ulterior, aceasta a câştigat şi primul set, scor 11-9.

Bernadette Szocs şi-a continuat forma bună şi în setul secund. A avut un start lansat, şi după doar câteva minute, conducea cu scorul categoric de 5-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui Vezi toate știrile
Citește și