Închide meniul

Când joacă Bernadette Szocs şi Eliza Samara la WTT Champions Montpellier. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2024, 19:44

Reclamă
Când joacă Bernadette Szocs şi Eliza Samara la WTT Champions Montpellier. Competiţia e live în AntenaPLAY (22 – 27 octombrie)

Când joacă Bernadette Szocs şi Eliza Samara la WTT Champions Montpellier

Bernadette Szocs şi Eliza Samara sărbătoresc o victorie - Profimedia Images

Bernadette Szocs şi Eliza Samara sunt prezente pe tabloul principal de la WTT Champions Montpellier, competiţie ce se va desfăşura în perioada 22 – 27 octombrie şi care va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs şi Eliza Samara se află printre cele 32 de jucătoare prezente la turneul din Franţa, unul cu premii totale de 500.000 de dolari. Celelalte nume mari care iau startul la Montpellier sunt Wang Yidi (numărul 4 mondial), Miwa Harimoto (7), Mima Ito (8), Shin Yubin (9) sau Cheng I-Ching (10).

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, prezente la WTT Champions Montpellier

Prima dintre românce care va evolua la WTT Champions Montpellier este Eliza Samara. Veterana de 35 de ani de pe locul 49 mondial se va duela cu favorita 7, Miu Hirano, iar partida e programată marţi, de la ora 22:25.

Bernie Szocs va avea câteva zile libere după cele două finale disputate duminică, la Campionatul European Individual. Favorită 8, dubla medaliată cu argint la Linz va debuta la Montpellier miercuri, de la ora 22:25, împotriva lui Orawan Paranang (locul 43 mondial).

Lupta pentru clasamentul mondial va continua la Montpellier, acolo unde câştigătorii vor primi 1.000 de puncte, finaliştii, 700 de puncte, semifinaliştii, 350 de puncte, iar sfertfinaliştii, 175 de puncte.

Reclamă
Reclamă

Turneul stă bine şi la capitolul premii: campionii vor fi răsplătiţi cu 30.000 de dolari, finaliştii vor încasa 20.000 de dolari, semifinaliştii, 15.000 de dolari, iar sfertfinaliştii vor primi un CEC de 9.375 de dolari.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și