Închide meniul
VIDEO

Ce a declarat Andreea Dragoman, după eşecul din finala Campionatelor Europene: „Cu asta rămân!”. Românca, cu lacrimi în ochi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 septembrie 2023, 19:02

Reclamă
Ce a declarat Andreea Dragoman, după eşecul din finala Campionatelor Europene: „Cu asta rămân!. Românca, cu lacrimi în ochi!

Ce a declarat Andreea Dragoman, după eşecul din finala Campionatelor Europene

Andreea Dragoman, alături de coechipierele din naţionala României / Captură AS.ro

Ce a declarat Andreea Dragoman, după eşecul cu Germania din finala Campionatelor Europene. România a cedat cu 0-3 în direct în AntenaPLAY şi a ratat şansa de a cuceri titlul continental şi a se califica la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Dragoman a fost învinsă de Nina Mittelham în set decisiv. A avut şanse importante de a îi aduce un punct României în finală. Tânăra de 23 de ani a trecut pe lângă succesul carierei şi s-a prăbuşit emoţional. A izbucnit în plâns în momentul în care adversarele se bucurau în faţa ei.

Ce a declarat Andreea Dragoman, după eşecul din finala Campionatelor Europene

Dragoman a avut o primă reacţie după finala pierdută de România. Cu greu şi-a găsit cuvintele.

Am avut câteva mingi în care am avut ghinion, chiar pe finalul setului. Dar trebuie să recunoaştem că şi au am avut două mingi cu noroc chiar înainte, doar că ale ei au fost în momentele decisive, mai ales la mingea mea de meci. Bineînţeles că e mai dureros la acel scor să ai un punct ca acesta.

Eu rămân cu multe lecţii, cu mai multă experienţă şi cred că cu maturitate în joc. Sper să mă ajute asta pe viitor„, a declarat Andreea Dragoman.

Reclamă

Andreea Dragoman a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi şi a avut şanse importante în „decisiv”. Din păcate, a cedat cu 10-12 şi Germania şi-a apărat titlul continental.

Imediat după ce au obţinut victoria, campioanele europene au început să facă hora bucuriei lângă masa de joc. Andreea Dragoman nu a mai putut rezista şi s-a prăbuşit emoţional. Tânăra de 23 de ani a început să plângă şi a fost consolată de coechipiere.

România, învinsă de Germania în finala Campionatelor Europene

Echipa feminină de tenis de masă a României a fost învinsă, duminică, de Germania, scor 3-0, în finala Campionatuluii European de la Malmo. Naţionala a obţinut argintul şi în 2021, la Cluj-Napoca. Germania a câştigat aurul continental şi a obţinut calificarea la JO de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia şi antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff au ţinut echipa României în topul continental.

În ciuda scorului finalei, România – Germania 0-3, tricolorele au luptat, ne-au oferit noi momente de mândrie şi de tenis de masă de calitate, în Malmo Arena, unde au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la finalul zilelor în care au avansat treptat, din grupe până în ultimul act. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Andreea Dragoman ne-au făcut să visăm la revenirea titlului european în România, însă momentele cheie şi ultimul cuvânt le-au aparţinut adversarelor”, notează FR Tenis de masă în social media.

Desfăşurarea finalei România – Germania 0-3

  • Elizabeta Samara – Xiaona Shan 0-3 (6-11, 8-11, 8-11)
  • Bernadette Szocs – Ying Han 1-3 (16-14, 8-11, 8-11, 10-12)
  • Andreea Dragoman – Nina Mittelham 2-3 (11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12)

La Campionatul European de la Malmo, România a trecut în grupe de Slovenia şi Croaţia, cu 3-0, în optimi de Serbia, scor 3-1, în sferturi de Spania, scor 3-2, iar în semifinale de Franţa, scor 3-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și