Închide meniul

Cu cine luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la WTT Champions Montpellier 2024 (22 – 27 octombrie, AntenaPLAY)

Dan Roșu Publicat: 11 octombrie 2024, 12:34

Reclamă
Cu cine luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la WTT Champions Montpellier 2024 (22 – 27 octombrie, AntenaPLAY)

Cu cine luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la WTT Champions Montpellier 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs va lupta pentru supremaţie, la WTT Champions Montpellier 2024 cu numele mari ale momentului din tenisul de masă. Competiţia va fi live în AntenaPLAY, în perioada 22 – 27 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs e singura reprezentantă a României prezentă până în acest moment pe tabloul principal. Bernie e pe locul 13 mondial, fiind sportiva din ţara noastră cu cea mai bună clasare.

Cu cine luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la WTT Champions Montpellier 2024

La turneul cu premii totale de 500.000 de dolari din Franţa se vor afla la start cele mai bune jucătoare ale lumii, Sun Yingsha şi Wang Manyu, cele care au jucat şi finala de la China Smash, adjudecată de ShaSha, cu 4-2.

Pe lângă cele două, le regăsim pe lista participantelor pe Wang Yidi, Hina Hayata, Chen Xingtong, Miwa Harimoto, Shin Yubin, Mima Ito, Cheng I-Ching, Adriana Diaz sau Miu Hirano.

Miza uriaşă pentru Sun Yingsha, la Montpellier

Cea mai bună jucătoare a lumii a câştigat primele trei turnee WTT Champions din 2024, Incheon, Chongqing şi Macao şi mai are de triumfat la WTT Champions Montpellier, 22-27 octombrie, în AntenaPLAY, şi Frankfurt, între 3 şi 10 noiembrie pentru o performanţă istorică.

Reclamă
Reclamă

Jucătoarea de 23 de ani a început circuitul WTT Champions din acest sezon cu o victorie cu 4-0 în finala de la Incheon. A fost 11-7, 11-5, 11-4, 11-4, cu Wang Manyu, Sun având un procentaj spectaculos la primul serviciu, de 76%.

Al doilea loc unu la WTT Champions a venit la Chongqing, acolo unde a avut parte de o finală epică. A fost 4-3 în duelul cu aceeaşi Wang Manyu şi Sun ajungea la 98 de săptămâni pe numărul unu mondial.

A urmat succesul de la WTT Champions Macao, după un ultim act câştigat în faţa lui Wang Yidi, cu 4-2. „ShaSha” a ajuns atunci la patru victorii consecutive în faţa rivalei sale.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:50

Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională: „Pe Lucescu nu putem să-l criticăm niciodată!”

14:49

Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda LIVE SCORE (21:45). Toate meciurile zilei din Nations League

14:29

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: „Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta”

14:24

Loţi Boloni, dezvăluiri după patru decenii, din vestiarul României: „Lucescu era nervos, au zburat ghete”

14:23

Elias Charalambous a dat cărțile pe față despre implicarea lui Gigi Becali a FCSB: „Nu asta e treaba mea!”

13:50

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: „Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și