Închide meniul

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2024, 11:27

Reclamă
Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

Andreea Dragoman şi Eliza Samara - Profimedia Images

Avem parte de un duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, competiţie ce se va desfăşura în perioada 2-7 iulie, exclusiv în AntenaPLAY. La startul turneului, România are patru reprezentante pe tabloul feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două dintre ele se întâlnesc însă în prima rundă. Este vorba de Eliza Samara şi Andreea Dragoman. Învingătoarea se va duela în runda a doua cu Shin Yubin, cea care a bătut-o pe Bernadette, în primul tur de la WTT Champions Chongqing 2024.

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

Adina Diaconu va juca şi ea în turul 1 cu Suthasini Sawetta, iar învingătoarea va avea parte în turul secund de un duel cu Jeon Jihee.

Bernadette Szocs e singura sportivă din România care e cap de serie la Bangkok şi care va intra la masă abia în turul secund. Acolo, ea va juca împotriva învingătoarei dintre Hoi Kem Doo ţo Yashaswini Ghorpa.

Pe tabloul feminin, vom avea parte de o luptă aprigă, ţinând cont că la startul competiţiei se vor afla nume de top, precum Hina Hayata, Chen Xingtong, Shin Yubin sau Miwa Harimoto.

Reclamă
Reclamă 4

Premii importante la WTT Star Contender Bangkok 2024

Turneul este unul important şi din punct de vedere financiar, dar şi pentru punctele acordate. Dotată cu premii totale de 250.000 de dolari, întrecerea de la Bangkok le aduce campionilor 10.000 de dolari şi 600 de puncte în clasamentul mondial.

Finaliştii de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte, iar semifinaliştii vor pune mâna pe 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE TEXTSpania – Germania 0-0. Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024!

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

19:23

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Marea Britanie! Antrenamentele sunt ACUM, live în AntenaPLAY

19:19

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

19:05

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii, live în AntenaPLAY

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și