Închide meniul
Foto

Miză uriaşă pentru Bernadette Szocs la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 14 decembrie 2023, 18:52

Reclamă
Miză uriaşă pentru Bernadette Szocs la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Miză uriaşă pentru Bernadette Szocs la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Miza pe care o are Bernadette Szocs la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023 e una uriaşă, dacă ţinem cont de cât de important este clasamentul general pentru cea mai bună jucătoare a României. Bernadette va evolua în optimile de finală cu Chen Xingtong, vineri, de la 11:30, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernie participă pentru prima oară la turneul de final de an, în urma unui sezon excepţional care a adus-o până pe locul 12 mondial, unul care i-a permis să se afle printre cele 16 jucătoare care iau startul la competiţia de la Nagoya, ce se va desfăşura în perioada 15-17 decembrie, exclusiv în AntenaPLAY.

Miză uriaşă pentru Bernadette Szocs la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

În funcţie de rezultatele din Japonia, jucătoarea de 28 de ani poate urca semnificativ în clasamentul mondial, unul care se va modifica şi în funcţie de rezultatele celorlalte jucătoare.

Calificarea în sferturile de finală îi va aduce 265 de puncte şi un posibil loc 10, dacă Yinh Han va pierde partida din optimi cu Joo Cheonhui. Dacă Szocs va atinge semifinalele, ea va primi 525 de puncte şi ar putea urca pănă pe maximum locul 8.

Dacă Bernadette va ajunge în finală, cele 1.050 de puncte ar putea să o propulseze până pe locul 6, iar o victorie la Turneul Campioanelor (1.500 de puncte) i-ar putea aduce un loc în Top 5, unul dintre obiectivele pe care românca şi le-a fixat în carieră.

Reclamă

„Sunt foarte fericită pentru că este celălalt vis al meu, care s-a îndeplinit. Este un sentiment foarte plăcut şi sunt mândră că sunt în TOP 16 mondial. Următorul vis este să ajung între primele 5 din lume, nu este departe. Lupt pentru ca visele mele să devină realitate: Jocurile Olimpice şi TOP 5 mondial!”, a declarat Szocs, pentru site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale.

Premii totale de 340.000 de dolari la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

Pe de altă parte, nici partea financiară nu este una de neglijat, premiile totale fiind de 340.000 de dolari. Simpla prezenţă pe tabloul principal i-a adus sportivei noastre 12.000 de dolari. Dacă ajunge în sferturi, ea va încasa 17.500 de dolari.

O prezenţă în semifinale e recompensată cu 25.000 de dolari, finalista va încasa 33.000 de dolari, în timp ce campioana va pune mâna pe un cec în valoare de 40.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Bernadette Szocs, „superstarul României”, participă la Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023

Site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale a prezentat-o pe campioana noastră, una dintre cele mai bune din Europa. Ea va debuta la o ediţie a Turneului Campioanelor împotriva sportivei de pe locul 6, Chen Xingtong

„Superstarul României, Bernie Szocs, a furat showul în ultimele 2 luni, când a obţinut nişte victorii extrem de importante. Cea mai mare victorie a venit la WTT Champions Frankfurt, ci Chen Meng, un succes care i-a adus calificarea la competiţia de la Nagoya.

Chiar dacă nu a câştigat niciun titlu în 2023, ea a demonstrat că are jocul necesar să bată orice jucătoare prezentă la Turneul Campioanelor”, se arată pe site-ul oficial worldtabletennis.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și