Închide meniul
Video

Momentul cheie al finalei cu Germania! Bernadette Szocs a atacat din toate poziţiile, dar s-a lovit de „zidul” Han

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2023, 17:20

Reclamă

Profimedia

Momentul cheie al finalei cu Germania, pe care România a pierdut cu 0-3. Finala Campionatelor Europene de tenis de masă a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România nu a putut să îşi ia revanşa în faţa Germaniei. Fetele noastre au luptat admirabil, dar nu au putut să să învingă Germania.

Momentul cheie al finalei cu Germania! Bernadette Szocs a atacat din toate poziţiile, dar s-a lovit de „zidul” Han

După ce Eliza Samara a pierdut primul meci al finalei cu Germania, toată presiunea a apăsat pe umerii lui Bernadette Szocs. O victorie a lui Bernie în al doilea meci al finalei ar fi egalat scorul. Bernadette a pierdut, însă, în faţa lui Han, iar scorul a devenit 2-0 pentru Germania în loc de 1-1. Punctul care a decis partida dintre Szocs şi Han a fost unul uluitor. Românca a atacat din toate poziţiile, dar Han s-a apărat incredibil. Într-un final, Bernadette şi-a pierdut concentrarea şi a trimis în afara mesei. Din păcate, Andreea Dragoman a pierdut şi ea al treilea meci, iar Germania a câştigat medalia de aur şi s-a calificat şi la Jocurile Olimpice de la Paris!

Schimb fabulos, de 31 de lovituri, câştigat de Bernadette Szocs în finala Campionatelor Europene

A avut loc un schimb fabulos, de 31 de lovituri, câştigat de Bernadette Szocs în finala Campionatelor Europene. România s-a luptat cu Germania, pentru medaliile de aur şi calificarea la Jocurile Olimpice.

Elizabeta Samara a pierdut primul duel cu Samar-Xiaona Shan. A fost învinsă categoric şi nu a reuşit să îşi treacă în cont niciun set. A urmat meciul dintre Bernadette Szocs – Ying Han, în care fanii tricolori şi-au pus toate speranţele

Reclamă

A fost dramatism total încă din primul set. Han a condus cu 10-9 şi a salvat o minge de set la 10-11. Reprezentanta Germaniei a condus apoi cu 12-11, moment în care s-a disputat un schimb fabulos, de 31 de lovituri. Bernadette a reuşit să îl câştige într-un stil de mare campioană.

Bernie a reuşit în cele din urmă să îşi adjudece şi primul set, cu scorul de 16-14. A fost spectacol total în cel de-al doilea meci al finalei! Campionatele Europene de tenis de masă au putut fi urmărite în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY.
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” Vezi toate știrile
Citește și