Închide meniul

Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, eşec surprinzător în sferturile probei de dublu mixt de la Campionatele Naţionale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2024, 22:00

Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, eşec surprinzător în sferturile probei de dublu mixt de la Campionatele Naţionale

Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, eşec surprinzător în sferturile de finală

Bernadette Szocs, în timpul unui meci / Profimediaimages

Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, principala favorită a probei de dublu mixt, a suferit un eşec surprinzător. A fost învinsă de cuplul Eduard Ionescu/Elizabeta Samara (CSA Steaua Bucureşti), cu scorul de 3-2, marţi, la Campionatele Naţionale individuale de tenis de masă pentru seniori, care au loc în Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În semifinale s-au mai calificat perechile Darius Toma/Tania Plăian (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Andrei Istrate/Andreea Dragoman (CSA Steaua Bucureşti) şi Alin Spelbuş/Irina Ciobanu (CS Rapid Bucureşti).

Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs a suferit un eşec surprinzător la Campionatele Naţionale

Potrivit agerpres.ro, la simplu, favoritele s-au impus pe linie, printre cele calificate în optimi numărându-se Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Tania Plăian, Elena Zaharia, Irina Ciobanu, Bianca Mei-Roşu, Camelia Mitrofan etc.

Rezultatele din sferturi la dublu mixt:

Bernadette Szocs, la cea mai bună clasare a carierei în ierarhia mondială

O performanţă uriaşă a fost reuşită de Bernadette Szocs, într-un sport dominat copios de jucătoarele din Asia. Bernie a atins cea mai bună clasare a carierei, la 29 de ani.

Reclamă

În noul clasament mondial făcut public, sportiva de la Steaua e pe locul 9, fiind de asemenea cea mai bună jucătoare din Europa prezentă în ierarhia mondială, următoarea fiind Nina Mittelham (Germania, 15).

Locul ocupat de Bernadette reprezintă un reper spectaculos în cariera sportivei noastre, precedenta cea mai bună clasare fiind la începutul lunii, când a fost pe 10.

În faţa ei, se află opt sportive din Asia, cinci din China, două din Japonia şi una din Coreea de Sud. Primele cinci jucătoare ale lumii sunt din China, Sung Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng şi Chen Xingtong.

Reclamă 4 / 0/3

În clasamentul masculin, Wang Chuqina făcut rocada la vârf cu Fan Zhendong, după ce s-a impus la Singapore. Liang Jinga urcat două poziţii până pe 3, în timp ce tot un chinez, marele Ma Long, a coborât pe 4. Felix Lebrun e primul european din ierarhia masculină (5).

Bernadette Szocs luptă pentru supremaţie cu cele mai bune jucătoare ale lumii, la WTT Champions Incheon 2024

Bernadette Szocs luptă pentru supremaţie cu cele mai bune jucătoare ale lumii, la WTT Champions Incheon 2024, turneu ce va avea loc în Coreea de Sud, în perioada 27-31 martie.

Szocs se află la cea mai bună clasare a ei, dar şi cea mai bună jucătoare din Europa prezentă în ierarhie. Ea va ataca turneul de la Incheon cu un procentaj de victorii de 70%.

Alături de românca de 29 de ani de pe locul 10 mondial, vor mai lua startul la WTT Champions Incheon 2024 şi primele cinci jucătoare ale lumii, Sun Yingsha, Wang Yidi, Chen Meng, Wang Manyu sau Hina Hayata.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și