Închide meniul

România, argint şi bronz la Campionatul European U21 de tenis de masă! O nouă performanţă uriaşă pentru „tricolori”

Alex Masgras Publicat: 28 ianuarie 2024, 18:26 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 19:43

Reclamă
România, argint şi bronz la Campionatul European U21 de tenis de masă! O nouă performanţă uriaşă pentru „tricolori

România, argint şi bronz la Campionatul European U21 de tenis de masă

Darius Movileanu şi Eduard Ionescu / Facebook Federaţia Română de Tenis de Masă

România a obţinut medalii de argint şi bronz la Campionatul European U21 de tenis de masă. În competiţia care a avut loc la Skopje, perechea Darius Movileanu/Eduard Ionescu a ajuns în ultimul act fără să piardă vreun set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au pierdut finala în faţa polonezilor Maciej Kubik/Milosz Redzimski cu 2-3 (9-11, 2-11, 13-11, 11-9, 5-11), după o finală extrem de echilibrată, în care românii au reuşit să revină de la 0-2 la seturi.

România, argint şi bronz la Campionatul European U21 de tenis de masă!

Medalia de argint nu a fost singura medalie obţinută de românii la Cammpionatul European U21 de la Skopje. Perechea Iulia Chiriţa/Andrei Istrate a obţinut medalia de bronz:

„Vicecampionii Europei în proba de U21 dublu masculin sunt Darius Movileanu și Eduard Ionescu!

Cei doi sportivi români au furnizat un nou rezultat mare într-o competiție majoră și au îmbunătățit rezultatul de anul trecut, când perechea tricoloră a cucerit bronzul, în Sarajevo.

Reclamă

La actuala ediție a Campionatului European U21, din Skopje, Darius Movileanu și Eduard Ionescu au dominat în meciurile de pe tablou și au învins doar cu 3-0 până în finala probei de dublu masculin, printre unii dintre cei mai buni sportvi ai continentului.

În meciul pentru titlul european, perechea Eduard Ionescu/Darius Movileanu a avut reacție și a revenit de la 0-2 cu polonezii Maciej Kubik/Milosz Redzimski, iar pe fondul unui joc bun a atacat titlul. Totuși, ultimele puncte le-au aparținut adversarilor și argintul le-a revenit tricolorilor, după 2-3 (9-11, 2-11, 13-11, 11-9, 5-11).

De asemenea, bronzul la U21 dublu masculin a fost câștigat de perechea Iulian Chirița/Andrei Istrate!”, a anunţat Federaţia Română de Tenis de Masă pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au câştigat medalia de aur la Campionatul European U21 de tenis de masă

Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au câştigat medalia de aur la Campionatul European U21 de tenis de masă, în proba de dublu.

De asemenea, Camelia Mitrofan a devenit vicecampioană europeană. Jucătoarea din România a făcut echipă cu Sara Tokic.

„Podium istoric în proba de dublu feminin, la Campionatul European U21. Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia au devenit împreună campioane europene, iar Camelia Mitrofan și partenera slovenă Sara Tokic sunt vicecampioanele continentului!

Trofeul la U21 dublu feminin aparține României, datorită perechii Bianca Mei-Roșu/Elena Zaharia, cu cea mai bună clasare tricoloră până în acest moment la competiția din Skopje, în timp ce colega de lot, Camelia Mitrofan, se poate mândri cu argintul european.

Aflate în premieră în această componență într-un concurs major, ambele perechi au mers umăr la urmă de-a lungul zilelor pentru șansa întâlnirii directe din marea finală. În meciul pentru titlul european, Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia au avut inițiativa și s-au impus contra perechii Camelia Mitrofan/Sara Tokic (Slovenia) cu scorul de 3-1 (11-5 8-11, 11-0, 11-3)„, a anunţat Federaţia Română de tenis de masă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și