Închide meniul
VIDEO

România – Croaţia 3-0 la Campionatele Europene de tenis de masă, exclusiv în AntenaPLAY. Szocs, Samara şi Dragoman, show total

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 septembrie 2023, 17:30 / Actualizat: 10 septembrie 2023, 20:51

România – Croaţia 3-0 la Campionatele Europene de tenis de masă, exclusiv în AntenaPLAY. Szocs, Samara şi Dragoman, show total

România - Croația LIVE VIDEO (17:00), în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs și Eliza Samara sărbătoresc o victorie / Profimedia Images

România – Croația 3-0. România a întâlnit Croația, în primul meci de la Campionatul European de tenis de masă. Partida de la Malmo a fost câştigată de România, care s-a impus cu 3-0 exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Campionatele Europene din Suedia, echipa feminină face parte din Grupa B și este marea favorită la câștigarea grupei, din care mai face parte și Slovenia, națională cu care ne vom duela, luni, de la 17:00, de asemenea live în AntenaPLAY.

România – Croația LIVE VIDEO ACUM, exclusiv în AntenaPLAY

Update 18:36: Andrea Dragoman a câştigat meciul cu 3-0, după ce s-a impus în al treilea set cu 11-8.

Update 18:25: Andrea Dragoman a câştigat al doilea set cu 11-8.

Update 18:20: Andreea Dragoman a câştigat primul set cu 11-7.

Reclamă

Update 18:10: A început meciul dintre Andreea Dragoman şi Lea Rakovac.

Update 18:05: Eliza Samara a câştigat meciul cu Hana Arapovic, după ce a câştigat setul decisiv cu 11-8, iar România conduce Croaţia cu 2-0.

Update 17:56: Eliza Samara a câştigat cu 11-7 al patrulea set

Reclamă 4 / 0/3

Update 17:48: Hana Arapovic a preluat conducerea, după ce s-a impus în setul trei cu 11-8.

Update 17:40: Hana Arapovic a câştigat setul secund cu 11-5.

Update 17:33: Eliza Samara a câştigat primul set cu 11-7.

Update 17:27: A început partida dintre Eliza Samara şi Hana Arapovic.

Update 17:25: Victorie clară pentru Bernadette Szocs cu Mateja Jeger Majstorovic: 11 – 7 în al treilea set.

Update 17:15: Bernadette Szocs a câştigat şi al doilea set: 11-9.

Update: 17:10: Bernadette Szocs a câştigat primul set cu 11-8.

Reclamă

Update 17:00: A început partida dintre România şi Croaţia. Bernadette Szocs joacă acum cu Mateja Jeger Majstorovic.

Update 16:30: Ordinea meciurilor ce vor fi exclusiv în AntenaPLAY:

  • Bernadette Szocs – Mateja Jeger Majstorovic
  • Elizabeta Samara – Hana Arapovic
  • Andreea Dragoman – Lea Rakovac

În contextul în care în optimile de finală se califică primele două echipe din fiecare grupă, o victorie împotriva Croației ne-ar aduce practic între cele mai bune 16 echipe ale Europei.

România a ajuns la Malmo din postura de vicecampioană europeană. Asta după ce tricolorele au pierdut finala CE din 2021, de la Cluj-Napoca, în fața Germaniei. Acum, Bernadette Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia promit revanșa.

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz.

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus Socz, citată de ettu.org.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile Vezi toate știrile
Citește și