Închide meniul

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene: „Suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru aur”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2023, 14:27

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene: „Suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru aur

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene

Bernadette Szocs, după ce a câştigat Jocurile Europene / Getty Images

Bernadette Szocs este încrezătoare înainte de Campionatele Europene de tenis de masă, ce vor fi live în AntenaPLAY, în perioada 10-17 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorele fac parte din Grupa B de la Malmo, alături de Slovenia şi Croaţia. Bernadette Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Elena Zaharia speră să aducă medalia de aur României, care echivalează şi cu calificrea la Jocurile Olimpice 2024.

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus Socz, citată de ettu.org.

Reclamă

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și