Închide meniul

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale. Meciul e exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 februarie 2024, 15:11

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale. Meciul e exclusiv în AntenaPLAY

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe. Tricolorele vor evolua pentru sferturile de finală cu învingătoarea dintre Chile şi Egipt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida României va avea loc miercuri, de la ora 10:00, şi va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Miza este una uriaşă pentru Bernadette Szocs şi restul fetelor noastre.

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe

Accederea în sferturile de finală este echivalentă cu o calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, acesta fiind şi obiectivul principal al echipei noastre. Dacă vom ajunge în sferturi acolo vom întâlni, cel mai probabil, Japonia.

„Sportivele antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff vor juca miercuri, de la 10:00, pentru pătrunderea în sferturile de finală, fază a competiției care odată atinsă asigură calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris”, se arată pe site-ul Federaţiei Române de tenis de masă.

Reclamă

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice

România a ajuns în optimile competiţiei şi mai are nevoie de o victorie pentru a obţine biletele pentru Paris. Tricolorele au terminat Grupa 7 cu maximum de puncte, meciurile fiind transmise în AntenaPLAY.

„A fost un meci mai greu pentru mine, pentru că nu am reuşit să câştig de data asta cu 3-0, dar cel mai important e că am câştigat pe echipe şi că am câştigat toate meciurile. Toate am fost în formă bună şi suntem pregătite pentru următoarele meciuri.

Suntem pregătite pentru orice obstacol. E bine că avem o zi liberă, ne vom antrena, vin meciurile mai grele. Suntem unite, suntem o echipă omogenă, ne completăm şi aducem victorii. Portura de favorite ne obligă, toate asiaticele se feresc de noi. Presiunea ne face mai bune”, a spus Bernadette, pentru sportsnet.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul feminin este format din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia, antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff şi kinetoterapeutul Petruţ Ghiţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și