Închide meniul

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale. Meciul e exclusiv în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 20 februarie 2024, 15:11

Reclamă
România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale. Meciul e exclusiv în AntenaPLAY

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe. Tricolorele vor evolua pentru sferturile de finală cu învingătoarea dintre Chile şi Egipt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida României va avea loc miercuri, de la ora 10:00, şi va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Miza este una uriaşă pentru Bernadette Szocs şi restul fetelor noastre.

România şi-a aflat posibila adversară din optimile de finală ale Campionatelor Mondiale pe echipe

Accederea în sferturile de finală este echivalentă cu o calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, acesta fiind şi obiectivul principal al echipei noastre. Dacă vom ajunge în sferturi acolo vom întâlni, cel mai probabil, Japonia.

„Sportivele antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff vor juca miercuri, de la 10:00, pentru pătrunderea în sferturile de finală, fază a competiției care odată atinsă asigură calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris”, se arată pe site-ul Federaţiei Române de tenis de masă.

Reclamă
Reclamă 4

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice

România a ajuns în optimile competiţiei şi mai are nevoie de o victorie pentru a obţine biletele pentru Paris. Tricolorele au terminat Grupa 7 cu maximum de puncte, meciurile fiind transmise în AntenaPLAY.

„A fost un meci mai greu pentru mine, pentru că nu am reuşit să câştig de data asta cu 3-0, dar cel mai important e că am câştigat pe echipe şi că am câştigat toate meciurile. Toate am fost în formă bună şi suntem pregătite pentru următoarele meciuri.

Suntem pregătite pentru orice obstacol. E bine că avem o zi liberă, ne vom antrena, vin meciurile mai grele. Suntem unite, suntem o echipă omogenă, ne completăm şi aducem victorii. Portura de favorite ne obligă, toate asiaticele se feresc de noi. Presiunea ne face mai bune”, a spus Bernadette, pentru sportsnet.ro.

Reclamă

Lotul feminin este format din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia, antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff şi kinetoterapeutul Petruţ Ghiţă.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)
Citește și