Închide meniul

România – Germania LIVE VIDEO | Tamara Boros vrea revanşa după înfrângerea de la Jocurile Europene: „Ne doream acest duel”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2023, 10:05

Reclamă
România – Germania LIVE VIDEO | Tamara Boros vrea revanşa după înfrângerea de la Jocurile Europene: „Ne doream acest duel

România - Germania LIVE VIDEO | Tamara Boros vrea revanşa după înfrângerea de la Jocurile Europene

Profimedia

România – Germania LIVE VIDEO Tamara Boros, liderul echipei Germaniei, a anunţat că vrea revanşa în faţa României după înfrângerea de la Jocurile Europene. România – Germania, finala de la Campionatele Europene de tenis de masă, va fi LIVE VIDEO, de la ora 15:00, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România şi Germania s-au întâlnit şi acum două luni, în finala de la Jocurile Europene. Atunci, „tricolorele” au lupta formidabil şi s-au impus cu scorul de 3-2. Nemţoaicele nu au uitat această înfrângere şi vor revanşa.

România – Germania LIVE VIDEO | Tamara Boros vrea revanşa după înfrângerea de la Jocurile Europene

„Ne doream acest duel pentru că vrem să ne luăm revanşa după înfrângerea de la Jocurile Europene. Trebuie să jucăm mai bine decât acum două luni şi suntem pregătite„, a spus Tamara Boros conform site-ului oficial al competiţiei ce se desfăşoară în Malmo. „Aştept cu nerăbdare finala ca să ne luăm revanşa. Împotriva României jocurile sunt extrem de echilibrate„, a spus şi Nina Mittelham.

România s-a calificat în finală după ce a învins Franţa, cu scorul de 3-1. De cealaltă parte, Germania s-a calificat în finală după ce a câştigat partida cu Portugalia cu scorul de 3-0. Bernadette Szocs, liderul echipei României, a dat semnalui de mobilizare înaintea finalei. „Bernie” vrea să câştige aurul şi să se califice cu România la Jocurile Olimpice de la Paris.

„A fost un meci foarte greu. Ştiam de la început că avem de luptat mult. Am fost pregătite toate pentru lupta asta. Ne-am completat foarte bine, şi de data asta. Sunt foarte bucuroasă şi mândră de mine că şi de data aceasta am reuşit să ajut echipa cu cele două puncte aduse de mine. Suntem o echipă foarte unită, ne completăm foarte bine şi acum ne pregătim pentru finală.

Reclamă

Bineînţeles că este presiune, dar m-a motivat. Este o presiune care mi-a dat ambiţie pentru a demonstra că acolo ne este locul. Suntem pregătite pentru meciul de mâine, suntem o echipă unită, omogenă, cred că vom reuşi din nou să aducem trofeul.”, a declarat Bernadette Szocs.

România – Germania este LIVE VIDEO, de la ora 15:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1. Echipele de start 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) Vezi toate știrile
Citește și