Închide meniul
VIDEO

România – Japonia 0-3! „Tricolorele” au luptat eroic și au ieșit cu capul sus de la Campionatele Mondiale pe echipe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2024, 15:28

România – Japonia 0-3! Tricolorele” au luptat eroic și au ieșit cu capul sus de la Campionatele Mondiale pe echipe

România - Japonia 0-3

Bernadette Szocs / Profimedia

România – Japonia 0-3! Naționala noastră a fost eliminată după un eșec categoric cu selecționata niponă. Totuși, „tricolorele” și-au atins obiectivul, acela de a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În duelul cu una dintre favoritele de la Busan, România nu a reușit să câștige niciun meci. Bernadette Szocs a fost învinsă de Mina Ito, Andreea Dragoman de Hina Haiata și Elizabeta Samara de Miu Hirano. Duelul de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe a fost LIVE în AntenaPLAY.

România – Japonia 0-3!

UPDATE 15:38: România – Japonia 0-3! Eliza Samara a pierdut și ultimul set.

UPDATE 15:27: Jucătoarea noastră a pierdut și setul al 2-lea, cu același scor (7-11).

UPDATE 15:19: Elizabeta Samara a prierdut primul set, scor 7-11.

Reclamă

Următorul duel: Elizabeta Samara – Miu Hirano

UPDATE 15:06 România – Japonia 0-2!: Dragoman a pierdut și ultimul set al duelului, cu scorul de 5-11.

UPDATE 14:59: Jucătoarea noastră a pierdut și setul al 3-lea, scor 4-11.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 14:51: Dragoman a pierdut setul al 2-lea, cu scorul de 4-11.

UPDATE 14:44: Andreea Dragoman a câștigat primul set al întâlnirii! Scor 11-8

Următorul duel: Andreea Dragoman – Hina Haiata

UPDATE 14:32: România – Japonia 0-1. Bernaddette Szocs a luptat excepțional, dar a pierdut setul decisiv în fața lui Ito, scor 9-11.

UPDATE 14:22: Bernadette Szocs a câștigat al 4-lea set cu 11-6.

UPDATE 14:14: Bernadette Szocs a pierdut și al 3-lea set, scor 7-11

UPDATE 14:05: Jucătoarea noastră a pierdut al 2-lea set, scor 5-11.

Reclamă

UPDATE 14:00: Bernadette Szocs a câștigat primul set al duelului cu Ito, scor 11-9

UPDATE: Primul meci al întâlnirii: Mima Ito – Bernadette Szocs

UPDATE 13:50: A început meciul dintre România și Japonia!

România are victorii pe linie la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Fetele noastre au învins în Grupa 7 Suedia, Canada, Singapore şi Serbia.

În optimi, în meciul pentru Jocurile Olimpice de la Paris, fetele noastre au strălucit din nou, impunându-se cu un categoric 3-0. Urmează însă de departe cel mai greu duel de până acum, cel contra Japoniei.

România şi Japonia se vor întâlni în ultimul sfert de finală al competiţiei. Primele trei vor fi Taipei – Hong Kong, China – Coreea de Sud şi Franţa – Germania.

„Campioanele Jocurilor Europene și-au continuat seria de invincibilitate în Coreea de Sud și au avansat printre cele mai bune opt echipe din lume, iar bucuria a fost dublă de această dată, întrucât faza sferturilor de finală a asigurat echipei biletele pentru Paris, cu 156 de zile până la startul Jocurilor Olimpice”, se arată pe contul de Facobook al Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Lotul feminin este format din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia, antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff şi kinetoterapeutul Petruţ Ghiţă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și