Închide meniul

Liga Campionilor Asiei revine în februarie, în AntenaPLAY. Spectacol cu Kylian Mbappe în Cupa Franţei. Luptăm pentru aur la Sofia

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2024, 14:18

Liga Campionilor Asiei revine în februarie, în AntenaPLAY. Spectacol cu Kylian Mbappe în Cupa Franţei. Luptăm pentru aur la Sofia

Liga Campionilor Asiei revine în februarie, în AntenaPLAY

Evenimente sportive în AntenaPLAY, în februarie - Colaj Profimedia Images

Liga Campionilor Asiei revine în februarie, în AntenaPLAY, acolo unde vor fi transmise meciurile din faza optimilor de finală. Dan Petrescu, Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema luptă pentru trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În februarie, în AntenaPLAY vei putea urmări Campionatul european de înot în ape îngheţate (2-4 februarie), Campionatele Europene de haltere (12-20 februarie), dar şi fazele finale de la Cupa Africii pe Naţiuni şi Cupa Asiei.

Liga Campionilor Asiei revine în februarie, în AntenaPLAY

Liga Campionilor Asiei revine cu faza optimilor de finală. Dan Petrescu, Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema sunt doar câteva nume care vor lupta pentru trofeu.

Programul optimilor Ligii Campionilor Asiei

Programul fazelor finale ale Cupei Africii pe Naţiuni

Luna februarie aduce şi fazele finale ale Cupei Africii pe Naţiuni, sferturile de finală (2 şi 3 februarie), semifinalele (7 februarie), finala mică (10 februarie) şi finala mare (11 februarie). Competiţia e live în AntenaPLAY.

Programul fazelor finale ale Cupei Asiei

În februarie, vom cunoaşte şi câştigătoarea Cupei Asiei. Meciurile din sferturi se vor disputa pe 2 şi 3 februarie, semifinalele urmând a se juca pe 6 şi 7 februarie. Finala va avea loc pe 10 februarie.

Programul meciurilor din optimile Cupei Franţei transmise în AntenaPLAY

Cupa Franţei a ajuns la faza optimilor de finală şi cele mai importante meciuri vor fi exclusiv în AntenaPLAY, unde va face spectacol şi Kylian Mbappe.

Programul meciurilor din Serie B transmise în AntenaPLAY

Cinci etape din Serie B sunt programate în luna februarie, iar cele mai bune meciuri din fiecare rundă sunt live în AntenaPLAY, acolo unde îi vei putea vedea pe Dennis Man, Valentin Mihăilă, George Puşcaş sau Ionuţ Nedelcearu.

Etapa 23

  • Palermo – Bari (2 februarie, 21:30)
  • Parma – Venezia (3 februarie, 15:00)

Etapa 24

  • Cittadella – Parma (10 februarie, 15:00)
  • Pisa – Sampdoria (10 februarie, 17:15)

Etapa 25

  • Parma – Pisa (17 februarie, 15:00)
  • Sampdoria – Brescia (18 februarie, 17:15)

Etapa 26

  • Cosenza – Sampdoria (23 februarie, 21:30)
  • Como – Parma (24 februarie, 17:15)

Etapa 27

  • Catanzaro – Bari (27 februarie, 21:30)
  • Pisa – Modena (28 februarie, 21:30)

4 etape din Liga Portugal, în AntenaPLAY

Liga Portugal propune patru etape în luna februarie, când va continua lupta pentru supremaţie dintre Sporting, Benfica, Porto şi Braga. Cel mai important duel va fi cel dintre Sporting şi Braga, de pe 11 februarie.

Campionat european de înot în ape îngheţate, în AntenaPLAY

Campionatul european de înot în ape îngheţate e live în AntenaPLAY şi se va disputa în perioada 2-4 februarie, la Oradea.

România va fi reprezentată de 35 de sportivi la primul Campionat european de înot în ape îngheţate organizat în istoria iceswimming-ului. La eveniment şi-au anunţat prezenţa 322 de delegaţi din 27 de state.

Petar Stoychev, Christof Wandratsch, Rotislav Vitek, Marcin Szarpak sau Alissa Fatum sunt doar câteva dintre numele mari care vor participa la Campionat european de înot în ape îngheţate.

Campionatele Europene de haltere, exclusiv în AntenaPLAY

Campionatele Europene de haltere 2024 vor avea loc în perioada 12-20 februarie, la Sofia, şi vor oferi şi locuri la Jocurile Olimpice 2024, de la Paris.

România va avea două nume mari care ne vor reprezenta la Sofia, Loredana Toma şi Mihaela Cambei. Acestea vor lupta din nou pentru medaliile de aur. Lotul tricolorilor va avea 13 participanţi.
Prima ediţie a Europenelor de haltere a avut loc în Olanda, în 1896. Ultima a fost în 2023, la Erevan, acolo unde România a câştigat un total de 14 medalii, dintre care 9 de aur, 3 de argint şi două de bronz.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și