Închide meniul
VIDEO

România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Victorii pe linie ale româncelor, fără set pierdut

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2023, 18:10

România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Victorii pe linie ale româncelor, fără set pierdut

România - Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY

Bernadette Szocs / Profimedia

România – Slovenia 3-0 LIVE VIDEO. România a întâlnit Slovenia, în al doilea meci al Grupei B a Campionatelor Europene de tenis de masă. Meciul de la Malmo a fost transmis exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci de la Malmo, România a învins Croația, cu 3-0, după victoriile obținute de Bernadette Szocs, Eliza Samara și Andreea Dragoman. Un succes cu Slovenia ne aduce câștigarea grupei și calificarea automată în optimile competiției.

VEZI AICI LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY ROMÂNIA – SLOVENIA

LIVE VIDEO România – Slovenia

Update 18:20: Andreea Dragoman a câştigat meciul cu Sara Tokic, după ce a câştigat setul al treilea cu 11-7, iar România a obţinut calificarea în optimi de pe primul loc.

Update 18:14: Andreea Dragoman a câştigat al doilea set cu 11-5.

Reclamă

Update 18:10: Andreea Dragoman a câştigat primul set cu 11-5.

Update 18:06: A început meciul dintre Sara Tokic şi Andreea Dragoman.

Update 18:00: Bernadette Szocs a câştigat meciul cu Katarina Strazar, după ce a câştigat setul al treilea cu 11-4. Urmează meciul Sara Tokic – Andreea Dragoman.

Reclamă 4 / 0/3

Update 17:55: Bernadette Szocs a câştigat al doilea set cu 11-4.

Update 17:50: Bernadette Szocs a câştigat primul set cu 11-5.

Update 17:46: A început meciul dintre Katarina Strazar şi Bernadette Szocs.

Update 17:40: Eliza Samara a câştigat meciul cu Ana Tofant, după ce s-a impus cu 11-2 în setul al treilea. Urmează meciul Katarina Strazar – Bernadette Szocs.

Update 17:35: Eliza Samara a câştigat al doilea set cu 11-4.

Update 17:29: Eliza Samara a câştigat primul set cu 11-8.

Update 17:23: A început meciul dintre Ana Tofant şi Eliza Samara.

Reclamă

Ordinea meciurilor:

Bernadette Szocs – Mateja Jeger Majstorovic 3-0 (11-8, 11-9, 11-7), Elizabeta Samara – Hana Arapovic 3-2 (11-7, 5-11, 8-11, 11-7, 11-8) și Andreea Dragoman – Lea Rakovac 3-0 (11-6, 11-8, 11-8) au fost partidele care ne-au adus primul succes din Suedia.

România – Slovenia LIVE VIDEO. Miză uriașă pentru tricolore

Miza de la Campionatele Europene este una uriașă pentru fetele noastre. Tricolorele nu se gândesc decât la medalia de aur care, pe lângă performanța în sine, aduce și calificarea echipei la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

„La acest Campionat European mă gândesc doar la aur, pentru că este cel care ne duce la Jocurile Olimpice de la Paris”, a spus Elizabeta Samara, înainte de startul competiției.

Bernadette Szocs, încrezătoare înainte de Campionatele Europene

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală. Bernadette crede în revanșă, în Suedia.

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus Socz, citată de ettu.org.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și