Închide meniul
VIDEO

Eduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2024, 16:40

Reclamă
Eduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY

Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024

Ioana Sîngeorzan/ FR Tenis de masă

Eduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan au obţinut victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY. Cei trei români luptă pentru un loc pe tabloul principal al competiţiei din Arabia Saudită şi au reuşit să ajungă în turul doi al calificărilor. Competiţia pune la bătaie premii totale de 2 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe tabloul feminin, se află deja Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu. Bernie este singura reprezentantă a României, care se află în top 10 jucătoare ale lumii.

Vezi AICI partidele românilor de la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY!

Eduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY

Update: Elena Zaharia s-a impus cu 3-1 la seturi (7-11, 11-7, 19-17, 11-9) şi s-a calificat în turul doi al calificărilor de la Saudi Smash. Pentru un loc în al treilea tur al calificărilor va juca împotriva lui Tung-Chuan Chien din Taiwan. Meciul va avea loc vineri, după ora 12:50.

Update: Elena Zaharia a preluat conducerea după ce s-a impus într-un set maraton, scor 19-17.

Reclamă

Update: Elena Zaharia a restabilit egalitatea după ce a câştigat setul secund cu acelaşi scor, 11-7.

Update: Marwa Alhodaby a câştigat primul set al meciului cu Elena Zaharia cu 11-7.

Update: A început duelul Elena Zaharia – Marwa Alhodaby!

Reclamă 4 / 0/3

Update: Ioana Sîngerozan – Hend Fathy 3-0! Sîngeorzan s-a calificat în turul doi al calificărilor de la Saudi Smash, după ce a câştigat şi setul al treilea al confruntării cu Fathy, scor 11-7! Românca se va duela pentru un loc în turul trei al calificărilor cu Nathalie Marchetti, partida urmând să se dispute mâine, de la ora 11:40.

Update: Ioana Sîngerozan – Hend Fathy 2-0! Românca a câştigat clar şi setul secund, scor 11-7.

Update: Ioana Sîngerozan – Hend Fathy 1-0! Românca a câştigat primul set cu scorul de 11-3!

Update: A început duelul dintre Ioana Sîngeorzan şi Hend Fathy!

Update 11:02: Eduard Ionescu – Amir Hossein 11-9, 11-9, 11.4! Românul a câştigat partida, după ce s-a impus clar şi în setul al treilea. Ionescu s-a calificat astfel în turul secund al calificărilor de la Saudi Smash 2024. Pentru un loc în turul al treilea, românul se va duela cu Jinbao, mâine, de la ora 11:05.

Update 10:52: Eduard Ionescu – Amir Hossein 11-9, 11-9! Ionescu s-a impus şi în setul secund.

Update 10:47: Eduard Ionescu – Amir Hossein 11-9! Românul a câştigat primul set!

Reclamă

Update 10:38: A început partida!

Update 10:35: Cei doi jucători au ieşit la încălzire

Programul de joi al românilor

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024

Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă ale lumii la Saudi Smash 2024, unul dintre cele mai mari turnee, ce va fi transmis LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 1-11 mai.

Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Chen Xingtong, Hina Hayata, Shin Yubin, Mima Ito, Bernadette Szocs sau Adriana Ruiz sunt jucătoarele aşteptate să strălucească, în perioada 1-11 mai, exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța Vezi toate știrile
Citește și