Închide meniul
Video

Setul care a dus România în sferturile de finală de la Campionatele Europene. Bernadette Szocs, revenire de poveste

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2023, 16:57

Reclamă

Setul România sferturile de finală Campionatele Europene

Bernadette Szocs, la Campionatele Europene de tenis de masă / Profimediaimages

Setul care a dus România în sferturile de finală de la Campionatele Europene. Echipa națională feminină de tenis de masă s-a calificat după ce s-a impus în fața Serbiei, cu scorul de 3-1. Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sferturile de finală, fetele noastre se vor duela cu Spania, vineri, de la ora 11:00. Bernadette Szocs, Eliza Samara și Andreea Drahoman se vor lupta pentru un loc în semifinalele turneului final de la Malmo exclusiv în AntenaPLAY.

Setul care a dus România în sferturile de finală de la Campionatele Europene. Bernadette Szocs a învins-o pe Sabina Surjan

„Tricolorele” au început cu dreptul meciul cu Serbia, după ce Bernadette Szocs a câștigat primul meci al întâlnirii, cu Izabela Lupulesku, în 3 seturi (11-4, 11-6 și 11-9). Totuși, adversarele jucătoarelor noastre au revenit în meci după victoria Sabinei Surajan, din meciul cu Eliza Samara. Sportiva noastră a fost învinsă cu 8-11, 11-13 și 8-11.

A urmat apoi duelul dintre Andreea Dragoman și Andreea Todorovic, câștigat de către româncă cu scorul de 11-5, 11-5, 11-5.

Astfel, setul decisiv a fost jucat între Bernadette Szocs și Sabina Surjan. Jucătoarea din Serbia a reușit să își adjudece primele două seturi, după 12-10 și 11-7. Totuși, sportiva noastră a revenit în meci și a reușit să câștige 3 seturi la rând, cu 11-8, 11-5 și 11-5. Setul decisiv al partidei poate fi vâzut mai jos. În momentul de față, România este a 4-a cea mai de succes națională din istoria Campionatelor Europene de tenis de masă. De-a lungul timpului, „tricolorele” au obținut 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în anul 2021, la Cluj-Napoca, unde selecționata din Germania s-a impus în marea finală și a câștigat turneul.

Reclamă

Bernadette Szocs, cu gândul la câștigarea competiției

„După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele. Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime”, a spus sportiva noastră, citată de ettu.org

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii Vezi toate știrile
Citește și