Închide meniul

Adversari grei pentru Simona Halep la Australian Open 2022! Când ar putea avea loc duelul cu Emma Răducanu. Traseul complet al româncei

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 ianuarie 2022, 8:28 / Actualizat: 13 ianuarie 2022, 10:11

Adversari grei pentru Simona Halep la Australian Open 2022! Când ar putea avea loc duelul cu Emma Răducanu. Traseul complet al româncei

Traseul Simonei Halep la Australian Open 2022

Profimediaimages

  • Adversari grei pentru Simona Halep la Australian Open 2022
  • Când ar putea avea loc duelul cu Emma Răducanu

Simona Halep are parte de un traseu virtual dificil la Australian Open 2022. În această dimineaţă s-a tras la sorţi tabloul principal al primului turneu de Mare Şlem al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversari grei pentru Simona Halep la Australian Open 2022

Simona Halep, locul 15 WTA și cap de serie numărul 14, o va întâlni pe jucătoarea poloneză Magdalena Frech, poziția 105 în ierarhia mondială, în primul tur la Australian Open 2022. Şi în turul secund, românca va avea parte de o adversară abordabilă. Este vorba despre o jucătoare venită din calificări sau Beatriz Haddad Maia din Brazilia, locul 88 WTA.

Posibil duel Halep-Emma Răducanu, în turul 3 la Australian Open 2022

Dacă ambele se califică, putem avea, în premieră, un duel Simona Halep – Emma Răducanu în turul trei din Australia. Campioana de la US Open, britanica Emma Răducanu, a avut parte de un început slab de sezon, cu o înfrângere dureroasă în faţa Elenei Rîbakina din Kazahstan. Pentru a avea loc acest duel, jucătoarea de origine română, Emma Răducanu, care este favorită 17, va trebui să treacă de primele două tururi.

Reclamă
Citește și:

Emma va debuta împotriva americancei Sloane Stephens, apoi urmând un duel cu învingătoarea dintre Danka Kovinic din Muntenegru și o jucătoare venită din calificări. Dacă va merge mai departe, Halep ar putea să o întâlnească în optimi pe favorita 3, Garbine Muguruza, iar în sferturi pe Anett Kontaveit din Estonia, favorită 6, sau pe Elena Rybakina din Kazahstan, cap de serie numărul 12. Posibilii adversari în semifinale sunt Aryna Sabalenka din Belarus, favorită 2, și Iga Swiatek din Polonia, cap de serie numărul 7.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep