Închide meniul

„Mă bucur că mă consideră idolul ei!” Simona Halep, cuvinte uriașe pentru Emma Răducanu. Previziunea făcută de Simo înainte de Australian Open 2022

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 ianuarie 2022, 21:00

„Mă bucur că mă consideră idolul ei! Simona Halep, cuvinte uriașe pentru Emma Răducanu. Previziunea făcută de Simo înainte de Australian Open 2022

Simona Halep, cuvinte uriașe pentru Emma Răducanu

Profimediaimages

Simona Halep crede că Emma Răducanu va fi intra curând în top 10 WTA pentru prima dată în cariera ei. Sportiva britanică a declarat în multe rânduri că o idolatrizează pe Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, cuvinte uriașe pentru Emma Răducanu înainte de Australian Open 2022

„Tatăl ei este român şi a făcut o legătură cu asta. Mă bucur să aud că mă consideră idolul ei. Ce a făcut este impresionant. A putut câştiga acel Grand Slam fără să piardă niciun set. La această vârstă, este incredibil. Sunt sigură că va simţi presiunea, cu toţii am simţit asta. Sunt sigură că va ajunge curând în Top 10”, a spus Simona Halep, despre Emma Răducanu, în presa din Australia.

Cele două sportive au avut parte de începuturi de an diametral opuse. Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1, după o finală cu Veronika Kudermetova, 6-2, 6-3, pe când Emma Răducanu a fost umilită de Elena Rybakina la Sydnei, 0-6, 1-6.

După succesul istoric de la US Open 2021, Emma Răducanu a avut o scădere de formă şi nu a mai reuşit să câştige niciun turneu. La Transylvania Open, Emma Răducanu a fost eliminată în sferturi, în timp ce la turneul de la Linz a ieşit din primul tur.

Citește și:

Emma Răducanu, decorată de regina Elisabeta a II-a

Emma Răducanu a încheiat perfect anul 2021. Tânăra de 19 ani, cu origini românești, a primit o nouă distincție remarcabilă. Campioana de la US Open și mai mulţi sportivi de marcă s-au aflat pe lista personalităţilor decorate de regina Elisabeta a II-a de Anul Nou.

Reclamă

Răducanu, care a câştigat US Open în 2021, a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE). Este cea mai tânără femeie care reușește o astfel de performanță, anunță dailystar.co.uk.

Sunt extrem de mândră şi recunoscătoare că mă aflu pe lista pentru MBE din partea Majestăţii Sale. Anul acesta a fost plin de surprize extraordinare pentru mine, astfel că finalul de 2021 cu această onoare este ceva foarte special”, a reacţionat Răducanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și