Închide meniul
VIDEO

Ajla Tomljanovic, discurs uriaș după ce a retras-o pe Serena Williams: ”O iubesc pe Serena la fel de mult ca voi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 septembrie 2022, 7:53

Ajla Tomljanovic, discurs uriaș după ce a retras-o pe Serena Williams: ”O iubesc pe Serena la fel de mult ca voi”

Ajla Tomljanovic, discurs uriaș după ce a retras-o pe Serena Williams

Ajla Tomljanovic, după ce a învins-o pe Serena Williams, la US Open / Profimedia Images

Ajla Tomljanovic a avut un discurs uriaș după ce a retras-o pe Serena Williams din tenisul mondial. Ajla s-a impus cu 7-5, 6-7, 6-1, în turul 3 de la US Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australianca de 29 de ani a demonstrat că este o campioană în afara terenului și și-a ales cu măiestrie cuvintele, atunci când a vorbit despre cea mai mare jucătoare din toate timpurile.

Ajla Tomljanovic, discurs uriaș după ce a retras-o pe Serena Williams

”Îmi pare foarte rău pentru că o iubesc pe Serena la fel de mult ca voi. Ceea ce a făcut pentru mine și pentru tenis este incredibil. Nu credeam că voi avea șansă să joc împotriva ei în ultimul ei meci, atunci când eram copil și o urmăream în toate acele finale, deci este un moment incredibil pentru mine.

Am crezut că mă va bate. Presiunea nu era pe mine. Ea e Serena. Și la ultimul punct mă gândeam că e într-o poziție bună să câștige chiar dacă era condusă cu 5-1. Nici nu știu de câte mingi de meci am avut nevoie pentru a câștiga. Serena Williams e cea mai bună jucătoare din toate timpurile”, a spus Tomljanovic, la finalul partidei.

Reclamă

Serena Williams, cifrele unei cariere uriașe

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Serena și-a trecut în cont 73 de titluri la simplu, 23 la dublu, patru medalii de aur olimpice, 7 titluri la Australian Open, 7 la Wimbledon, 6 la US Open și 3 la Roland Garros.

Williams a fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, adunând un total de 319 săptămâni.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute. A câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit.

În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73.

Serena Williams a plâns pe teren după ultimul meci al carierei

Serena Williams a ținut și ea un ultim discurs ca jucătoare profesionistă și a început să plângă atunci când le-a mulțumit celor din familia Williams.

”Vă mulțumesc foarte mult! Ați fost extraordinari azi. Am încercat, dar Ajla a jucat un pic mai bine. Îți mulțumesc tată, știu că te uiți. Îi mulțumesc mamei mele.

Le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine atâția ani, aceste decenii. Totul a început cu părinții mei, care merită totul și le sunt recunoascătoare. Nu aș fi fost Serena, dacă nu era Venus.

Îți mulțumesc, Venus! Este singurul motiv pentru care Serena Williams există. Le mulțumesc surorilor mele, familiei. A fost o călătorie plăcută. A fost o călătorie extraordinară din viața mea”, a spus Serena Williams.

Reclamă
Recomandări
  • Serena Williams a câștigat 23 de Grand Slam-uri
  • Williams a fost numărul 1 pentru 319 săptămâni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și