Închide meniul

Alexander Zverev, prima victorie pe zgură după accidentarea groaznică de la Roland Garros! Germanul a trecut în turul secund la Monte Carlo

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 15:24

Reclamă
Alexander Zverev, prima victorie pe zgură după accidentarea groaznică de la Roland Garros! Germanul a trecut în turul secund la Monte Carlo

Alexander Zverev, prima victorie după accidentarea groaznică de la Roland Garros

Alexander Zverev / Profimedia

Alexander Zverev a obținut prima victorie pe zgură după accidentarea groaznică de la Roland Garros! Germanul a trecut în turul secund la Monte Carlo, după ce l-a învins pe Alexander Bublik, scor 3-6, 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexander Zverev s-a accidentat grav anul trecut, în meciul cu Rafael Nadal, din semifinalele Roland Garros. Germanul a urmat un lung proces de recuperare după acel moment.

Alexander Zverev, prima victorie pe zgură după accidentarea groaznică de la Roland Garros!

Deși a început meciul ezitant, pierzând primul set, scor 3-6, jucătorul german a reușit să revină în meci. Mult mai hotărât în execuții, Alexander Zverev a trimis meciul în „decisiv”, după 6-2 în actul secund.

Setul al treilea a fost tot la discreția lui Zverev, care a făcut break-ul și a continuat să domine jocul, punând capăt meciului după 2 ore și 2 minute de joc. În turul secund al turneului de la Monte Carlo, Sascha îl va întâlni pe ibericul Roberto Bautista Agut.

Novak Djokovic, cuvinte de laudă despre Carlos Alcaraz: ”Este uimitor pentru sportul nostru să avem un campion ca el”

Novak Djokovic a avut numai cuvinte de laudă despre Carlos Alcaraz, înainte de primele turnee importante de zgură din acest sezon. Cei doi luptă pentru primul loc în clasamentul mondial, dar ibericul va lipsi de la Monte Carlo.

Reclamă

Acolo, Djokovic e principalul favorit, ținând cont și de absența lui Rafael Nadal. Nole l-a lăudat pe campionul de la US Open, cel care l-a învins pe zgură, anul trecut, la Madrid, înainte să câștige și trofeul. Aceasta e singura întâlnire directă dintre cei doi.

„Cu siguranță, prin felul în care a jucat recent, a arătat că este unul dintre cei mai buni jucători din lume pe orice suprafață. A demonstrat că poate câștiga un Grand Slam. A câștigat pe terenuri hard, când cei mai mulţi oameni credeau că se va impune înainte de toate pe zgură. Asta arată cât de complet este.

Cred că are o mentalitate grozavă, un spirit de luptă fantastic, şi îi împinge mereu pe adversari, nu le oferă timp. De asemenea, se adaptează foarte bine fiecărui adversar din punct de vedere tactic. Este un jucător foarte, foarte complet. Este uimitor pentru sportul nostru să avem un campion ca el. Și e atât de tânăr”, a spus Djokovic, conform eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut, Alcaraz a avut un sezon de zgură excelent, cu trofee la Barcelona și Madrid și sferturi de finală la Roland Garros. De notat e faptul că, în drum spre trofeul din capitala Spaniei, Carlos a trecut de Nadal, Djokovic și Zverev.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și