Închide meniul

Alexander Zverev s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo. Germanul continuă forma bună pe zgură

Sebastian Cristian Publicat: 12 aprilie 2023, 16:05

Reclamă
Alexander Zverev s-a calificat în optimi” la Monte Carlo. Germanul continuă forma bună pe zgură

Alexander Zverev s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo

Alexander Zverev / Profimedia

Alexander Zverev s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo”. Germanul continuă forma bună pe zgură și l-a învins în turul secund pe Roberto Bautista Agut, scor 6-4, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În optimile de finală ale turneului de la Monte Carlo, Alexander Zverev se va duela cu învingătorul dintre Daniil Medvedev și Lorenzo Sonego.

Alexander Zverev s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo”. Germanul continuă forma bună pe zgură

Jucătorul german și-a revenit după accidentarea groaznică suferită la Roland Garros în sezonul precedent și începe să se apropie de forma foarte bună pe care o arăta și în anii trecuți.

Germanul a început foarte bine meciul și a reușit repede break-ul, închizând primul set după 51 de minute de joc. Al doilea act a fost mai echilibrat, însă tot Zverev a fost mai precis, tabela arătând un 6-4, 6-4 în favoarea sa, după o ora și 48 de minute.

În turul următor, Alexander Zverev va avea parte de un test mult mai dificil, asta dacă Daniil Medvedev îl va învinge pe Lorenzo Sonego.

Reclamă

Novak Djokovic s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo. Liderul ATP a revenit cu victorie în circuit!

Novak Djokovic s-a calificat în „optimi” la Monte Carlo. Sârbul în vârstă de 35 de ani a trecut fără mari emoţii de Ivan Gakhov, în turul 2 al Mastersului 1000.

Lider al ierarhiei mondiale, Djokovic a revenit în competiţii după o lună, cu victorie împotriva rusului Ivan Gakhov (locul 198), scor 7-6 (7/5), 6-2, după o oră şi 47 de minute.Pentru un loc în sferturi, el va evolua contra lui Lorenzo Musetti (21 ATP) sau Luca Nardi (159 mondial).

„Nu l-am văzut niciodată jucând pe Ivan, până astăzi, sincer să fiu. Am urmărit un pic din rezumatul meciului pe care l-a avut ieri și cam atât. Nu a fost cea mai bună pregătire a meciului, dar el este un jucător tânăr, care vine din Challenger Tour, și tocmai era pe val„, a recunoscut sârbul, potrivit atptour.com.

Reclamă 4 / 0/3

„Nole” încearcă să câştige al 39-lea titlu de Masters 1000 din carieră şi să îşi îmbunătăţească recordul. A mai câştigat trofeul la Monte Carlo în 2013 şi 2015.

„Este diferit să te antrenezi și apoi să joci un meci oficial pe zgură, unde cred că mingea nu sare de două ori la fel. Este întotdeauna destul de imprevizibil ce se va întâmpla. Dar, per total, sunt doar mulțumit de felul în care mi-am ținut nervii, în momentele importante, şi am reușit astfel să obțin victoria în două seturi„, a mai spus Djokovic.

Novak Djokovic nu a participat la turneele din SUA, deoarece nu este vaccinat anti-Covid-19.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și