Închide meniul

„Am vrut să renunțe!” Bunica româncă a Emmei Răducanu nu a putut să se uite la finala US Open. „Inima mea nu suporta”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 septembrie 2021, 12:16

„Am vrut să renunțe! Bunica româncă a Emmei Răducanu nu a putut să se uite la finala US Open. „Inima mea nu suporta

Emma Răducanu, campioană la US Open

Profimedia

În doar câteva luni, Emma Răducanu a devenit un star la nivel mondial. Jucătoarea cu origini românești le-a dat însă emoții membrilor familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma a fost nevoită să abandoneze meciul din optimi de la Wimbledon cu Ajla Tomljanovic din cauza amețelii și a problemelor respiratorii.

Dezvăluiri incredibilă făcute de bunica româncă a Emmei Răducanu

Bunica jucătoarei de tenis, Niculina, în vârstă de 88 de ani, a dezvăluit că episodul de la Wimbledon a înspăimântat-o de-a dreptul. S-a gândit chiar că nepoata ei ar trebui să renunțe complet la tenis.

”Am vrut să renunțe, i-am întrebat pe părinții ei dacă n-ar trebui să renunțe la tenis. Dacă i s-ar fi întâmplat ceva? Sănătatea ei e mult mai importantă”, a declarat Niculina Răducanu, potrivit Daily Mail.

Emma Răducanu a învins în finala de la US Open o altă puștoaică, pe Leylah Fernandez, în vărstă de 19 ani. În urma succesului de la Grand Slam-ul american, Răducanu a urcat 127 de poziții în clasamentul WTA, ocupând acum locul 23.

Reclamă

”Nu am putut să urmăresc partida în care a devenit campioană la US Open, inima mea nu suporta. Mi-am zis: `Meciul asta va fi foarte greu!` Așa că am decis să nu mă uit. Am aflat abia a doua zi la știri și am fost foarte fericită că a fost puternică și sănătoasă. Am vorbit cu fiul meu, m-am bucurat pentru el. Ar fi fost foarte dezamăgit dacă Emma ar fi pierdut după toată munca și resursele pe care le-au depus pentru asta”, a mai spus bunica jucătoarei de tenis.

Niculina Răducanu: „Am învățat-o să fie amabilă, politicoasă și bună cu oamenii”

Niculina Răducanu locuiește în Sectorul 2 din București. Emma își face mereu timp să-și viziteze bunica în Capitala României. Aceasta i-a insuflat, în copilărie, câteva dintre valorile care au ajutat-o să devină un star al tenisului.

”Desigur, sunt foarte mândră de ea. Dar niciodată nu am spus nimănui că sunt bunica unei campioane de Grand Slam. Sunt o femeie foarte modestă și nu vreau ca lumea să creadă că mă laud. Am învățat-o mereu pe Emma să fie amabilă, politicoasă și bună cu oamenii. I-am spus să nu facă rău nimănui și să vorbească frumos cu toți. Acesta e lucrul pe care cred că-l are de la mine”, a încheiat Niculina Răducanu.

Reclamă 4 / 0/3

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și